Buitenschoolse opvang Havelter Schapendrift 22b - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Havelter Schapendrift 22b

In onze bso is het genieten terwijl je groeit en leren terwijl je speelt. In en rond onze locatie is het dan ook verkennen en ontdekken wat de klok slaat. Elk uurtje en elke dag valt er iets te beleven. Binnen in onze lokalen, buiten op het plein en natuurlijk in het spannende groen van Havelte.

Openingstijden

Maandag 14:00 - 18:15 uur
Dinsdag 14:00 - 18:15 uur
Woensdag 14:00 - 18:15 uur
Donderdag 14:00 - 18:15 uur
Vrijdag 14:00 - 18:15 uur
Vakantiedag 07:30 - 18:15 uur
Op deze locatie bieden wij voorschoolse opvang aan van 07.30 tot 08.30 uur.

Contactgegevens

Havelter Schapendrift 22B
7971 BC, Havelte

Op deze locatie vind je ook:

Brede glimlachen en blije gezichten

We zijn een bso met rust, aandacht en heel veel mogelijkheden. Beide groepen hebben een eigen ruimte, van daaruit kunnen jong en oud alle kanten op. De jongsten verkennen samen de ontdekplek of de bomen in de tuin, terwijl de oudsten rondrennen op het schoolplein, op het voetbalveldje of het rugbyveld. Bij mooi weer nemen ook wel eens een duik in het zwembad, dat ligt om de hoek! En natuurlijk gaan we samen ook vaak richting het bos, want in de natuur is altijd wat te beleven. Binnen trouwens ook. Zo houden we workshops koken en timmeren of maken we kunstwerken in ons eigen atelier. Eigenlijk doen we hier alles wat de kinderen zelf kunnen bedenken. Zo lang het maar leuk en gezellig is!

We halen samen alles uit onze dagen, en uit onze ligging. Want zo midden in Havelte is het toch wel groots genieten. Dat zien we steeds weer aan die brede glimlachen en blije gezichten.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

7 oktober 2021

Brandweer op bezoek

Wat gaaf! We mochten in de brandweerwagen zitten, kregen van alles te zien en hoe het werkt. Ook hebben we de hele outfit gezien. De kinderen mochten zelf de brandslang vast houden en spuiten.

22 februari 2021

Lekker in de hal spelen!

21 december 2020

Namens locatie Havelter schapendrift hele fijne feestdagen en een gezond 2021 gewenst!!

Een team van enthousiaste medewerkers

Jorienke Spin

pedagogisch medewerker

Colette van Grijfland

pedagogisch medewerker

Danielle Kloeze

pedagogisch medewerker

Linda van Tongeren

pedagogisch medewerker

Gea

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk 2022

tarieven Uurtarief
52 weken € 8,04
41 wkn € 8,80
41 wkn + 6 dgn € 8,57
41 wkn + 12 dgn € 8,47
41 wkn + 24 dgn € 8,28
Flexibele/incidentele opvang € 9,02

Blog & magazines