Acteurs gezocht - Doomijn | Kinderopvang

Acteurs gezocht

Is jouw kind een acteertalentje in de dop? Of sta jij zelf graag voor de camera? Lees dan snel verder!

‘Wij zien je’

Wij zien je, zeggen we bij Doomijn. We zien wat jouw kind kan én nodig heeft, en trekken samen met jou op terwijl je kind opgroeit. Hoe we dat doen, laten we ook andere ouders graag zien. We maken daarom een video die hen een kijkje in onze kinderwereld geeft. Hiervoor zijn we op zoek naar acteurs en figuranten. Ben jij erbij?

Stap in de kinderwereld!

Benieuwd wat de bedoeling is? Eerder maakten we deze video rondom onze identiteit:

Wie zoeken we?

In de video zie je een kind versneld ‘opgroeien’ bij Doomijn, waarbij ook de ouders en pedagogisch medewerkers een rol spelen. Hiervoor zoeken we de acteurs die een actieve rol vervullen in de scenes. De acteurs hebben geen tekst; er wordt gewerkt met een voice-over.

We zijn op zoek naar de volgende acteurs:

 • 2 volwassenen (stel)
 • 1 baby
 • 1 kind van 1 jaar
 • 1 kind van 2 jaar
 • 1 kind van 3 jaar
 • 1 kind van 4 jaar

Figuranten

Naast de acteurs zoeken we een aantal kinderen van 0-4 jaar die tijdens de volgende scenes kunnen figureren. Zij spelen samen binnen en buiten, doen mee met een activiteit of zijn in beeld op de achtergrond.

Vergoeding

Zowel de acteurs als de figuranten ontvangen een reiskostenvergoeding. De acteurs ontvangen daarnaast een vergoeding van € 50,- per persoon.

Waar en wanneer?

De opnames zijn op maandag 23 mei va +- 9.00 – 17.00 uur en dinsdag 24 mei van +- 9.00 – 13.00 uur bij onze locatie aan de Rijnlaan 200 in Zwolle.

Geef je op!

Is dit nét iets voor jou en/of voor jouw kind(eren)? Vul onderstaand formulier vóór 13 mei in om je op te geven. We zien jouw aanmelding graag tegemoet!

Vul het formulier in

Ik geef me op!

  Ik meld mij aan: *

  Ik meld mijn kind aan als: *

  Heb je nog vragen of opmerkingen, of wil je meer kinderen aanmelden? Maak dan gebruik van onderstaand vak (vermeld de volledige naam + geboortedatum per kind).

  Upload hier één of meer foto’s van jezelf, je partner en/of je kind(eren) die je opgeeft (max. 5MB per foto).
  Akkoord en verzenden * (beide verplicht aanvinken)


  Als jij en/of jouw kind(eren) worden uitgekozen voor de video-opnames nemen we contact met je op. Ook als we jullie deze keer niet uitkiezen, willen we je bedanken voor je interesse!

  * Verplichte velden