Peuterspeelzaal Peuterhuis - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal Peuterhuis

Spelen, leren en ontdekken. Dat doen we elke dag op onze peuteropvang. In alle gezelligheid, want we zitten in één gebouw met kdv en bso Sterrenpret, basisschool De Regenboog en bibliotheek Coda. Dat betekent plezier, vermaak én mogelijkheden.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 08.30 - 12.00 uur
Donderdag Gesloten
Vrijdag 08.30 - 12.00 uur

Geen dag hetzelfde, daar zorgen we samen voor

Bij ons draait het om samen spelen en met elkaar ontdekken. We hebben een eigen ruimte binnen kdv Sterrenpret, de peuters van het kinderdagverblijf spelen mee met Het Peuterhuis en andersom. Dubbel plezier dus!

Ons lokaal is ruim en licht, we kunnen heerlijk vrij bewegen in alle richtingen. Zo verkennen we samen of op eigen houtje de leuke en leerzame hoeken in onze ruimte. Spelen met poppen of auto’s? Dat kan. Knutselen en verven? Dat mag. Rennen en ravotten op de grote, gezamenlijke speelhal? De ruimte is er, dus ga je gang! Natuurlijk is er ook tijd voor samen. Heel veel zelfs. Met elkaar creatief bezig zijn, muziek maken, spelletjes doen of zingen en dansen. We zijn er voor in.

Waar we misschien wel het meest van houden, is buiten zijn. We hebben maar liefst twee buitenruimten. Achter het gebouw kunnen we ‘natuurlijk buitenspelen’. Een heerlijke plek om op ontdekking te gaan: koprollen op de groene heuvel, kruipen door de diepe kuil, klauteren over de boomstammetjes en wandelen op het ontdekpad. Liever graven in de zandbak? Pak een schep en bouw een kasteel. Door regen laten we ons trouwens niet stoppen. Laarsjes en regenbroek aan en door!

Geen dag is hetzelfde, daar zorgen we samen voor. Kinderen hebben altijd de meest verrassende en leuke ideeën. Daar luisteren we graag naar, want zo maken we het ook morgen weer leuker dan vandaag!

Een team van enthousiaste medewerkers

Bianca Bouwmeester

pedagogisch medewerker

Martin van Ommen

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Apeldoorn 2022

Ouderbijdrage peuterspeelzaal 2022 – Apeldoorn

Tarieven Uurtarief
uurtarief peuteropvang € 10,51

Blog & magazines