Open dag 'Werken bij Villa Doomijn' - Doomijn | Kinderopvang

Open dag ‘Werken bij Villa Doomijn’

Zie jij jezelf wel werken bij Villa Doomijn? Word je al helemaal enthousiast van het werk wat er écht toe doet? Werken met kinderen in een groene omgeving waar je vies mag worden, dat is werken bij Villa Doomijn!

Kom dan naar de interactieve open dag op vrijdag 10 juni van 09.30 – 12.00 uur. Ervaar zelf hoe het is om te werken bij Villa Doomijn Damsterstede en stel meteen al je vragen. Je mag je kinderen meenemen en er zijn genoeg (gratis) parkeerplekken.

Aanmelden open dag

 

 

Programma

Stap in de kinderwereld bij Villa Doomijn! Dé plek waar je wilt werken. In wondermooie oude stadsvilla’s met hoge plafonds. Grote groene tuinen om te verkennen en enthousiaste collega’s! Speciaal voor jou hebben we een leuk programma neergezet, waarmee we je willen laten zien hoe het is om te werken bij de villa. Verwonder je, laat je inspireren en ervaar het zelf!

Workshop Reggio Emilia
Bij Villa Doomijn werken we met de Reggio Emilia-methode, ook wel de pedagogiek van het luisteren genoemd. We gaan uit van de talenten, eigenheid en nieuwsgierigheid van het kind. Door te luisteren en te observeren pas je de activiteiten en dagen aan, aan wat het kind nodig heeft. Je biedt mogelijkheden zodat ieder kind zich op zijn eigen manier kan ontwikkelen, want ieder kind is uniek! Nieuwsgierig geworden? Onze collega Evelien Matton vertelt je in deze workshop alles over deze pedagogiek. Sluit je aan?

→ Starttijden: 10.00 uur en 11.00 uur

Loose parts
Materialen zijn heel belangrijk voor de ontwikkeling van het kind. Bij Doomijn werken we met zoveel mogelijk ‘echte’ materialen. Daar valt veel aan te ontdekken en het prikkelt alle zintuigen. Collega Anjutta staat voor je klaar om je te laten zien hoe we dat doen. Doe mee en ervaar het zelf!

→ Tijd: Hele ochtend

Vragen en solliciteren

Onze medewerkers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Wil je direct solliciteren of eerst een een-op-een-gesprek met de manager? Vraag dan tijdens de open dag even naar de manager van Villa Doomijn: Marijn Mollema.