Een dag met... Elsa (41) - Doomijn | Kinderopvang

Een dag met… Elsa (41)

Voor ‘Een dag met…’ lopen we een dagje mee met een van de medewerkers van Doomijn. Wat zijn de hoogtepunten tijdens zo’n dag op de opvang? Onze collega’s geven graag een kijkje achter de schermen! Kijk je mee?

Fotodagboek

Elsa (41)

"Hoi! Ik ben Elsa en woon met mijn man en onze jongens van 8 en 3 jaar in Zwolle, vlakbij de IJssel. Dat komt goed uit, want ik houd van hardlopen en wandelen in de natuur. Kijk je mee met mijn dag bij Doomijn? Sinds 2019 werk ik bij Doomijn. Als invalmedewerker kom ik op verschillende locaties in Zwolle en omgeving. Een flexibele functie, waardoor ik de perfecte balans heb gevonden tussen werk en privé. In het werken op verschillende locaties vind ik mijn uitdaging: geen dag is hetzelfde! Waar ik blij van word in mijn werk? Als kinderen plezier hebben en zich goed ontwikkelen tot een eigen, uniek persoon. Ik geniet ervan om met de kinderen buiten te wandelen, te knutselen, voor te lezen en van samen aan tafel fruit of een broodje eten. Voordat ik bij Doomijn kwam werken, was ik werkzaam in de thuiszorg als huishoudelijke hulp. Dus toen ik begon bij Doomijn betekende dat niet alleen een nieuwe baan, maar écht een nieuw begin. Ik hoop daarom nog heel lang bij Doomijn te werken!"

Het moment van verschonen vind ik heel waardevol; zo kan ik een kind even écht aandacht geven en gezellig kletsen.

Tijdens de fruitmomenten leren kinderen nieuwe smaken kennen, heel leuk om te zien, want dan ze trekken van die grappige gezichtjes.

Het dagboek invullen geeft voldoening, want ik vind het belangrijk dat ouders aan het einde van de dag kunnen lezen hoe het is gegaan met hun kind.

Hoe mooi is het als ik ook in mijn werk van de natuur kan genieten? Met de kinderen ga ik heerlijk naar buiten dus!

Mooi om te zien dat een kind met een beetje hulp tóch van de glijbaan durft.

Spelen met kosteloos materiaal is hartstikke leuk! Ik vind het prachtig om dat met het kind te ontdekken én kinderen vinden dit meestal veel leuker dan echt speelgoed.