Magazines Archive - Doomijn | Kinderopvang

Alle magazines

07 december 2022

Werken bij Doomijn

Iedere dag werken we bij Doomijn samen aan onze maatschappelijke missie; van pedagogisch medewerker tot klantadviseur en van activiteitenconsulent tot recruiter. Of je nu wilt solliciteren, doorgroeien of leidinggeven; in dit magazine lees je alles o...

Lees meer
15 augustus 2022

Kleuters

De kleutertijd is een leuke én soms ingewikkelde periode vol nieuwe ervaringen. Stap met dit magazine in de wereld van kleuters: van de eerste schooldag en een middag op de bso tot alles over de ontwikkelingen die jouw kind doormaakt.

Lees meer
30 september 2021

Peuters

De wereld van peuters is er eentje vol ontwikkeling en nieuwe ontdekkingen! Met dit magazine geven we je handvaten om deze mooie periode goed door te komen.

Lees meer
18 juni 2021

Verwondering

De essentie van verwondering is dat je met een open en nieuwsgierige blik naar de wereld kijkt. Bij Doomijn staat deze verwondering centraal: samen met de kinderen verwonderen wij ons over kruipende wormen, ritselende blaadjes, regendruppels op het r...

Lees meer
18 juni 2021

Stap in de kinderwereld

Stap in de kinderwereld bij Doomijn Kinderopvang! In dit magazine nemen we je mee in onze identiteit.

Lees meer
17 juni 2021

Zwanger

Er komt een heleboel op je af als je zwanger bent. Waar moet je allemaal aan denken? En wanneer is het tijd om dingen te regelen?

Lees meer