Ouderportaal mijndoomijn - Doomijn | Kinderopvang

Ouderportaal mijndoomijn

We nodigen je uit: stap uit de grotemensenwereld en ín de kinderwereld. Wat heeft jouw kind vandaag beleefd bij Doomijn? Bekijk de foto’s en verhalen van jouw kind op de opvang en deel zelf informatie en foto’s met ons, want we trekken samen op. De tijd dat je kind jong is, is een periode om samen herinneringen te maken!

Extra opvang regelen of afwezigheid doorgeven? Ook dat kan makkelijk en snel via mijndoomijn. Je kunt 24 uur per dag inloggen op het portaal of de app, dus neem een kijkje op mijndoomijn wanneer het jou uitkomt.

mijndoomijn

Mijndoomijn app

Het ouderportaal mijndoomijn altijd bij de hand? Met de OuderApp van Konnect op je smartphone of tablet ontvang je direct een melding van een nieuw bericht. Download voor iOS of Android:

Download in de App Store

Download in Google Play

Zo meld jij je aan

Download de app. Vul ‘Doomijn’ in bij de url en klik op ‘volgende’. Log in met de gegevens die je via de mail ontvangen hebt.

Gebruikersvoorwaarden

Voor het gebruik van mijndoomijn zijn gebruikersvoorwaarden van toepassing. Zodra je deze voorwaarden accepteert, kun je gebruikmaken van het ouderportaal en de app van mijndoomijn.

Gebruikersvoorwaarden