Een dag met... Jarein (23) - Doomijn | Kinderopvang

Een dag met… Jarein (23)

Voor ‘Een dag met…’ lopen we een dagje mee met een van de medewerkers van Doomijn. Wat zijn de hoogtepunten tijdens zo’n dag op de opvang? Onze collega’s geven graag een kijkje achter de schermen! Kijk je mee?

Fotodagboek

Jarein (23)

“Hi, ik ben Jarein en woon in Harderwijk samen met mijn ouders en zusje. In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik neem je mee met mijn dag op de bso! Sinds 2019 werk ik bij Doomijn, als vaste kracht op bso Biezenplein en Tonselsedreef in Harderwijk. Een klasgenoot vertelde dat er een vacature voor pedagogisch medewerker openstond bij Doomijn, daar heb ik toen op gesolliciteerd en zo ben ik hier terechtgekomen. Bij Doomijn staat buitenspelen voorop, dat spreekt mij aan en is waarom ik hier werk! Toen ik klein was, speelde ik ook altijd buiten en met de digitale wereld van nu is buitenspelen belangrijker dan ooit.”

Een potje voetballen met de kids is voor hen een leuke manier om even stoom af te blazen.

Gezellig praten met de kids; zo krijgt elk kind de mogelijkheid om zijn of haar verhaal te vertellen.

Tijdens het buitenspelen ga ik gewoon mee van de glijbaan, heel leuk hoe de kinderen daarop reageren omdat ze dat niet verwachten!

Op weg naar binnen lopen we samen naar het lokaal, zo geef je een kind een veilig gevoel en bouw je een band met hem of haar op.

Tijdens het fruitmoment worden alle verhalen en moppen verteld, het is dan heel gezellig en je leert elkaar beter kennen.

Nadat er actief buiten is gespeeld vinden de kinderen het fijn om een rustige activiteit te doen, zoals tekenen. We geven de kinderen de vrijheid om hun creativiteit te laten zien.

Kom je ook werken bij Doomijn?

Jarein zoekt nieuwe collega's! Wil jij ook aan de slag op onze bso in Harderwijk? Neem snel een kijkje bij onze vacatures.

Vacatures
boom beer