Een dag met... Tamara (41) - Doomijn | Kinderopvang

Een dag met… Tamara (41)

Voor ‘Een dag met…’ lopen we een dagje mee met een van de medewerkers van Doomijn. Wat zijn de hoogtepunten tijdens zo’n dag op de opvang? Onze collega’s geven graag een kijkje achter de schermen! Kijk je mee?

Fotodagboek

Tamara (41)

“Hallo, ik ben Tamara! Samen met mijn vriend woon ik in Zwolle Zuid, dichtbij de natuur waar ik graag wandel en hardloop. In mijn vrije tijd rijd ik paard en doe ik aan Tacoyo; een sport met kracht, ontspanning en conditie. Ieder jaar gaan we op vakantie naar Tenerife: mijn favoriete vakantie-eiland! Na een speeddate met Doomijn ben ik 1 september 2018 begonnen in de invalpoule. Door de jaren heen deed ik verschillende langdurige vervangingen en sinds eind augustus van dit jaar is bso Westerlaan mijn vaste werkplek. Wat ik het állerbelangrijkst vind aan mijn werk bij Doomijn is dat kinderen zichzelf mogen zijn en zich op hun eigen tempo mogen ontwikkelen. Welk talent een kind ook heeft, ik zie het! Samen de natuur of moestuin in, creatief bezig zijn, spelletjes doen en nog véél meer; alles is mogelijk bij mij. In mijn werk is het voor mij erg waardevol als een kind zich veilig bij mij voelt. Doomijn is een grote organisatie, mede daardoor kun je veel verschillende trainingen en cursussen volgen. Dus voor ieder is er iets passends waardoor je verder kunt groeien en je ontwikkelen. Ook zijn er zoveel locaties dat er vast ook een is die bij jóu past! Of je nu een vaste plek wilt om te werken of juist flexibiliteit belangrijk vindt en graag veel verschillende locaties ziet. Dan is de invalpoule een mooie mogelijkheid.”

Creatief bezig zijn met de kinderen: ik vind álles mooi wat zij maken.

Ik laat de kinderen kennismaken met de moestuin. Samen zaaien en planten. Samen oogsten, er iets van maken en dan natuurlijk samen proeven.

Ieder kind heeft een eigen potje geverfd. Hier komt een plantje in dat de kinderen het hele jaar op de bso mogen verzorgen en dan mogen meenemen naar huis.

De binnenruimte is ingericht met rustige, natuurlijke en herkenbare materialen om heerlijk te mogen spelen en ervaren.

Iedere dag na schooltijd zijn we fijn buiten op het natuurlijke plein van de bso.

Kom je ook werken bij Doomijn?

Check hier onze vacatures!

Vacatures