Elke dag iets leuks – Doomijn | Kinderopvang

Fotomomenten - Buitenschoolse opvang Westwijs

24 november 2023

Samenwerken

Hoe zou dit gemaakt zijn? Nou, Door héél véél samenwerken! De één maakte de ramen en de ander een deur. Weer een ander versierde het huis en maakte het dak dicht. ‘Dit is de deurbel’ zei een van de harde werkers! 'Welkom!'.

24 november 2023

We hebben een yoga workshop bij de bso

We zeggen: 'Hallo', tegen Sinterklaas-Fibi. We staan net zoals pieten op één been of houden een nep cadeautje boven ons hoofd. Ook kriebelen we onze voeten met veertjes en dansen we op muziek. Wat een pret!

24 november 2023

Zaadjes planten

We zagen een pit in de sinaasappel. Die hebben we in een bakje met water en watjes gedaan. Wie weet wat het wordt? En wat zouden deze zaadjes worden?

13 november 2023

‘Juf, mogen we een hut bouwen?’

Het stormt. Overal liggen takken en bladeren. Met het gereedschap van de thematafel van school, blokken, takken én bladeren bouwen we een huis voor de pop. ‘Dit wordt het bed’, zei een kind.

12 oktober 2023

Bij de bakkerij

'Wil je een pizza? Met salami, kaas of ananas? Of heb je meer trek in een pannenkoek? Lust je een kinderpannenkoek met een gezichtje?' Wij wel bakken nog veel meer! Ook pepernoten!

3 oktober 2023

Herfst op de bso

'Ah dat prikt!' zegt een van hen als hij een hussel van een kastanje vast pakt. We sorteren alle spullen en zien opeens.. Een pissebed! Die brengen we weer naar buiten. 'Wie durft dat te doen? Jij?'

1 2 3 4