Elke dag iets leuks – Doomijn | Kinderopvang

Fotomomenten - Kinderdagverblijf Kerkweg

29 januari 2024

Thema: Winter

We zijn de afgelopen weken druk geweest met het thema: Winter. Het had gevroren en gesneeuwd, dus zijn we lekker naar buiten gegaan. Ook hebben we mooie winterknutsels gemaakt vandaag!

22 december 2023

Kerstival

Dinsdag aan het eind van de dag hebben wij ons kerstfeest gevierd. Alle kindjes, ouders en opa’s en oma’s waren welkom om onze kerstwerkjes te bekijken én voor warme chocomelk met zelfgemaakte kerstsnacks.

22 december 2023

Kinder EHBO

Vorige week hadden we op onze locatie een cursus: Kinder EHBO gevolgd. Ouders en opa’s en oma’s waren welkom om hieraan mee te doen. We hebben een erg leerzame avond gehad!

11 december 2023

Workshop

We hebben bij de Bergkameraden een ontzettend leuke workshop gehad. Oude apparaten uit elkaar halen en er dan iets nieuws van maken. Gaaf hoor!

1 december 2023

Sinterklaasfeest

Wat een feestje afgelopen woensdag! We hebben pietengym gedaan, we luisterden naar een Sinterklaas verhaal van dikkie dik én natuurlijk was er een grote zak met cadeautjes voor elk kindje achtergelaten!

28 november 2023

Pietengym

Wij zijn al druk aan het oefenen om ons pietendiploma te halen! Wij klimmen en klauteren en gooien de pakjes door de schoorsteen!

1 2 3