Buitenschoolse opvang Buitengewoon - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Buitengewoon

Bij ons is zoveel te doen en te beleven dat we uren en dagen te kort komen. We zijn gevestigd in het Ringpark bij Scouting Meppel. Daar werken we veel mee samen en dat maakt onze bso voor kinderen vanaf 8 jaar bijzonder en elke dag anders! Daarnaast werken we niet alleen samen met basisschool de IJsvogel, buitenschoolse opvang Osseweide en kinderdagverblijf Osseweide, we vormen zelfs een Kindcentrum.

Openingstijden

Maandag 14:15 - 18:15 uur
Dinsdag 14:15 - 18:15 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 14:15 - 18:15 uur
Vrijdag Gesloten

Contactgegevens

Blankensteinweg 43
7943 KN, Meppel

Vandaag, morgen, overmorgen... Pret gegarandeerd!

Een bso met ruimte en ook nog eens gelegen in een park, dat brengt dagen vol belevenissen met zich mee. Vlotten en hutten bouwen, waterdiertjes vangen met een schepnet of ‘gewoon’ over de bulten crossen met je fiets, of een potje voetbal en blikspuit op ons grote speelveld.  Soms kunnen we zelfs een vuurtje stoken op de vuurplaats! In het park kunnen we skeeleren en spelen in de speeltuin en de half pipe. Je zou bijna vergeten dat we het binnen ook nog leuk hebben. Want een workshop aquarellen en scheikundige proefjes, da’s ook niet verkeerd. Net als samen koken en bakken of eens lekker in je eentje met een puzzel of boekje in een hoekje.

Dat er bij ons veel te doen, dat is wel duidelijk. Voor elk wat wils, laten we maar zeggen. Kiezen is lastig, dat begrijpen we, maar wat vandaag niet kan doe je dan toch lekker morgen!

Let op! Op deze buitenschoolse opvang moeten kinderen in het bezit zijn van minimaal zwemdiploma A.

Samenwerking Stichting Promes

Stichting Promes verzorgt het openbaar onderwijs aan 8 scholen in de gemeenten Meppel en Staphorst. Naast (speciaal) basisonderwijs biedt zij ook eerste opvangonderwijs en onderwijs voor zeer moeilijk lerende aan. Elke school heeft een eigen identiteit, waarbij onderwijs op een geheel eigen wijze wordt aangeboden. Klik op de naam van de school om naar de website te gaan.

Meer weten over Stichting Promes en de andere scholen? Kijk op http://www.stichtingpromes.nl

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

13 november 2023

Bordjes inkleuren

Met minder weer gaan we lekker bordjes inkleuren. Na het afbakken in de oven kunnen ze daarna mee naar huis!

18 juli 2023

Zomer bingo

Ter afsluiting voor de zomervakantie gaan wij altijd de hele week bingo spelen met de kinderen. Er hangt een heerlijke spanning voor het winnen van de gave prijzen. Natuurlijk kan er dan geen snoepje ontbreken tegen de spanning!

29 juni 2023

Broodjes maken samen met de scouting

Natuurlijk werken we ook samen met de scouting waarmee we samen in het gebouw zitten. Vandaag deden we mee met broodjes bakken!

Een team van enthousiaste medewerkers

Bianca

manager

Sam

pedagogisch medewerker

Robin

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk 2024

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Flexibele opvang (alleen na overleg met Klantadvies) € 10,59
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines