Buitenschoolse opvang Herfterweg - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Herfterweg

Kinderen zijn nieuwsgierig. Zo jong als ze zijn gaan ze het liefst op onderzoek uit. In onze bso krijgen ze alle ruimte om te ontdekken en te verkennen. En omdat we onder één dak zitten met de Oosterenkschool, en alles wat daarbij hoort, vinden ze altijd een nieuwe uitdaging.

Openingstijden

Maandag 14:30 - 18:15 uur
Dinsdag 14:30 - 18:15 uur
Woensdag 12:30 - 18:15 uur
Donderdag 14:30 - 18:15 uur
Vrijdag 12:30 - 18:15 uur
Vakantiedag 07:30 - 18:15 uur
Margedag 07:30 - 18:15 uur
Tijdens de vakanties werken we geregeld samen met bso Beukenstraat.

Nieuwsgierige aagjes en creatieve koppies

Bij ons is het ongedwongen, veilig en heel gezellig. Veel kinderen kennen we goed vanaf de eerste dag, omdat we korte lijntjes hebben met de leerkrachten van de school. Ook kinderen van andere scholen zijn hier snel thuis. Alle kinderen houden immers van samen spelen en ontdekken. Dansen en bewegen in de gymzaal, knippen en plakken in de knutselhoek of koken en smullen in onze keuken. De Fruitweek en het Voetbaltoernooi vallen ook goed in de smaak. Net als buiten spelen, dat is altijd top. Klimtoestellen, duikelrekken, de zandbak en de glijbaan. Alles is er. En veel groen en natuur. Daar valt heel wat te beleven! Zo zijn we vaak te vinden in het park en bij de kinderboerderij.

Veel en van alles te doen dus. En het mooie is, kinderen bedenken zelf nog meer dan wat wij ze al bieden. Zo maken ze elke dag weer anders en leuker dan de dag ervoor. Daar houden wij van bij Doomijn.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

28 november 2023

Sinterklaas of kerst?

Komt Sinterklaas of is het al kerst? Wel makkelijk als ze tegelijk komen!

24 november 2023

Wij zijn er klaar voor Sinterklaas!

De schoorsteen staat én er liggen al wat cadeautjes klaar. Wij hebben zin in 5 december!

24 november 2023

Sinterklaasboek

'Kijk eens hoe leuk! Onze kinderen maakten vandaag dit mooie Sinterklaasboek!'

Een team van enthousiaste medewerkers

Dajenka

pedagogisch medewerker

Bianca

pedagogisch medewerker

Sabine

pedagogisch medewerker

Leoni

pedagogisch medewerker

Berdien

Roos

pedagogisch medewerker

Mirte

pedagogisch medewerker

Diranke

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Opvang Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines