Zwembuitenschoolse opvang Badweg - Doomijn | Kinderopvang

Zwembuitenschoolse opvang Badweg

In onze bso kunnen kinderen alle kanten op. Binnen de omheining is het namelijk grenzeloos ontdekken en plezier maken. Wij houden je kind in beweging, daarvoor hebben we alles in huis. Natuurlijk doen we alles in overleg. Kinderen weten immers precies wat ze willen.

Openingstijden

Maandag 14:00 - 18:15 uur
Dinsdag 14:00 - 18:15 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 14:00 - 18:15 uur
Vrijdag Gesloten
Op de woensdag en vrijdag hebben we te weinig aanmeldingen om samen een gezellige groep te maken. Heb je toch op een van deze dagen opvang nodig? Laat het ons weten, dan kijken wij wat mogelijk is!

Kleine waterratjes en grote ontdekkers

Bewegen, dat kunnen ze bij ons als nergens anders. We zitten pal naast zwembad Hesselingen, daar maken wij en de kinderen met veel plezier gebruik van! En mag het van de ouders dan nemen de kinderen een duik. Ook de kinderen zonder zwemdiploma, want onze pedagogisch medewerkers zwemmen mee en houden een oogje in het zeil. Zelfs zwemles kan in bso tijd! Goed geregeld, toch? Ook zonder water vermaken we ons trouwens geweldig. We zijn veel buiten te vinden met sport-, en spelactiviteiten. Op het springkussen en de kabelbaan in onze enorme speeltuin, op de voetbal- en volleybalvelden en in de natuur waar we hutten bouwen en sporten. We hebben zelfs een gezellig bso-huisje op het speelterrein van Bad Hesselingen waar we creatieve activiteiten en samenspel stimuleren. Met de sloop-bso halen we samen apparaten uit elkaar en onderzoeken deze van binnen. Da’s nog eens spannend. En leerzaam!

Eigenlijk doen we alles samen. Oók binnen in onze locatie. We kiezen leuke thema’s, eten en drinken aan tafel en maken vooral veel plezier. Daar gaat het immers om: vrolijke kinderen en blije gezichtjes.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

25 maart 2024

Lente potje

Hallo lente ik ben blij dat je er bent!

12 januari 2024

Warmte met de koude dagen

Ondanks de koude dagen wordt er creatief gedacht. Een kopje chocolademelk met de koude dagen daar word je toch warm van!

18 december 2023

Kerstglaasje

Een ander kerststukje maar dan nét iets anders, namelijk een: Kerstglaasje. De kinderen zijn druk bezig met het ontwerpen van zijn of haar eigen glaasje. Daarnaast plukken ze mooie bladeren uit onze eigen tuin!

Een team van enthousiaste medewerkers

Bianca

manager

Marcella

pedagogisch medewerker

Robin

BBL stagiaire

Linda

pedagogisch medewerker

Wieke

pedagogisch medewerker

Sophia

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Opvang Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines