Buitenschoolse opvang Jan Tooroplaan - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Jan Tooroplaan

In onze bso kunnen kinderen alle kanten op. Binnen de omheining is het namelijk grenzeloos ontdekken en plezier maken. Wij houden je kind in beweging, daarvoor hebben we alles in huis. Natuurlijk doen we alles in overleg. Kinderen weten immers precies wat ze willen.

Openingstijden

Maandag 13:30 - 18:15 uur
Dinsdag 13:30 - 18:15 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 13:30 - 18:15 uur
Vrijdag Gesloten
Op de woensdag en vrijdag hebben we te weinig aanmeldingen om samen een gezellige groep te maken. Heb je toch op een van deze dagen opvang nodig? Laat het ons weten, dan kijken wij wat mogelijk is!

Contactgegevens

Jan Tooroplaan 2
7944 JL , Meppel

Kleine waterratjes en grote ontdekkers

Bewegen, dat kunnen ze bij ons als nergens anders. We zitten pal naast zwembad Hesselingen, daar maken wij en de kinderen met veel plezier gebruik van! En mag het van de ouders dan nemen de kinderen ook zelfstandig een duik. Zelfs zwemles kan in bso tijd! Goed geregeld, toch? Ook zonder water vermaken we ons trouwens geweldig. We zijn veel buiten te vinden met sport-, en spelactiviteiten. Op het springkussen en de kabelbaan in onze enorme speeltuin, op de voetbal- en volleybalvelden en in de natuur waar we hutten bouwen en sporten. We hebben zelfs een gezellig bso-huisje op het speelterrein van Bad Hesselingen waar we creatieve activiteiten en samenspel stimuleren. Met de sloop-bso halen we samen apparaten uit elkaar en onderzoeken deze van binnen. Da’s nog eens spannend. En leerzaam!

Eigenlijk doen we alles samen. Oók binnen in onze locatie. We kiezen leuke thema’s, eten en drinken aan tafel en maken vooral veel plezier. Daar gaat het immers om: vrolijke kinderen en blije gezichtjes.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

23 juni 2022

Geitjes eten geven

Deze week hebben de kinderen van de bso de geitjes gevoerd. We begonnen met blaadjes. Toen wilden de kinderen de geitjes toch graag een broodje geven. Ze vonden het super leuk om te doen!

29 maart 2022

De Verwonderhut

Vorige week is de Verwonderhut bij ons op bezoek geweest. De kinderen konden lekker spelen in de caravan waar een ballenbak in verstopt was. Ook konden ze buiten hutten bouwen en creatief bezig zijn.

11 maart 2021

Vandaag hebben we een mooie dierentekening gemaakt in het donker, maar in het donker zien we de dieren niet, dus hebben we een zaklamp geknutseld, kun jij onze dieren ook zien?

Een team van enthousiaste medewerkers

Bianca de Haan

manager

Floor

Sharon

pedagogisch medewerker

Marcella

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk 2022

tarieven Uurtarief
52 weken € 8,04
41 wkn € 8,80
41 wkn + 6 dgn € 8,57
41 wkn + 12 dgn € 8,47
41 wkn + 24 dgn € 8,28
Flexibele/incidentele opvang (op een select aantal locaties) € 9,02

Blog & magazines