Buitenschoolse opvang Sprengenpark - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Sprengenpark

Zoek je een kleinschalige bso met een huiselijk sfeer? Dan zit je hier goed! We zitten in de Sprengenparkschool en vinden het belangrijk om samen op te trekken met de school. Wie je bent of hoe oud je bent, doet er niet toe. Iedereen speelt hier met elkaar en de ontwikkeling van het kind staat bij ons centraal. Naast buitenschoolse opvang, bieden we ook voorschoolse opvang (vso). 

Openingstijden

maandag 14.00 - 18.15 uur
dinsdag 14.00 - 18.15 uur
woensdag Gesloten
donderdag 14.00 - 18.15 uur
vrijdag Gesloten

Warm en gezellig, waar van alles te beleven is!

Bij ons komen kinderen na hun schooldag in een huiselijke sfeer terecht. Warm en gezellig, waar van alles te beleven is. Zo worden kinderen bij ons gestimuleerd en uitgedaagd in hun creativiteit in een speciale speelruimte. Maar niet alleen binnen, ook buiten kunnen ze spelen en ontwikkelen. Zo hebben we een nieuw buitenterrein waar de kinderen heerlijk kunnen ravotten én vies mogen worden! 

De ontwikkeling van jouw kind staat bij ons centraal. We bieden daarom vaak originele workshops aan. En is er geen workshop, dan doen we leuke activiteiten. Welke dat zijn? Daar beslissen de kinderen natuurlijk in mee. 

Kortom, geen dag is hetzelfde bij ons en er is hier van alles te beleven en ontdekken!  

Een team van enthousiaste medewerkers

Barbara

manager

Willemijn

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Opvang Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines