Buitenschoolse opvang Westerlaan

Samen spelen, samen genieten. Daarvoor is alle ruimte op onze bso. Juist na schooltijd is het zo fijn om de wereld te ontdekken. Samen met alle kinderen die hier komen. Gezelligheid en plezier dus, precies waar je zin in hebt in je eigen, vrije uurtjes!

Openingstijden

Maandag 14:45 - 18:15 uur
Dinsdag 14:45 - 18:15 uur
Woensdag 12:00 - 18:15 uur
Donderdag 14:45 - 18:15 uur
Vrijdag 12:00 - 18:15 uur

Samen doen is samen groeien

Met elkaar ontdekken, verkennen én relaxen is toch wel het fijnst. Op bso Westerlaan draait het daarom om samen doen en samen spelen. Dat kan hier goed, want we hebben zeeën aan ruimte. We zijn gevestigd op de zolder van basisschool de Parkschool, in de centrale hal én in een van de klaslokalen. Denk je eens in wat je hier allemaal kunt doen en beleven…!

Wát de kinderen doen, mogen ze natuurlijk zelf kiezen. Knutselen en kletsen op de zolderverdieping? Dat zorgt voor blije gezichten. Even een spelletje voor jezelf of juist uren plezier maken met de hele groep? Het is maar waar je die middag zin in hebt! Morgen kun je weer wat anders kiezen. En ben je al wat ouder? Dan is de hal een superfijne plek om te chillen óf juist om actief en creatief te zijn. Ook de jongsten hebben hun eigen plek: een ruim en licht klaslokaal. Onze medewerkers zijn altijd in voor een spelletje of gezellige knutselmiddag. Voorlezen? Ja, dat ook!

Of we buiten samen op ontdekking gaan? Natuurlijk, daar zijn we het liefst! Rennen, hollen, tikkertje of genieten van het zonnetje, het kan allemaal op het grote speelplein van de school. En wat dubbelleuk is: park Eekhout ligt om de hoek. Daar wandelen we vaak even naartoe om te spelen in de speeltuin en natuurlijk om de dieren te bekijken én om de seizoenen volop te beleven.

Zo is bso Westerlaan steeds weer nieuw en anders. Eigenlijk is het bij ons elke dag weer leuker dan de dag ervoor. Kom snel eens kijken op onze bso hier midden in Zwolle. Wij kijken met ons allen naar je uit!

Fotomomenten buitenschoolse opvang Westerlaan

28 juli 2021

Stadswandeling door Zwolle

We keken onze ogen uit! Van de Peperbus, naar de Fundatie en andere mooie plekken in de binnenstad. Met als afsluiting een lekker ijsje.

21 november 2018

Werken met vormen en kleuren: zoeken en stapelen om de juiste torens te bouwen.

Een team van enthousiaste medewerkers

Elly van Holland

manager

Merel

pedagogisch medewerker

Barbara

pedagogisch medewerker

Remko

pedagogisch medewerker

Lisa

pedagogisch medewerker

Marina

pedagogisch medewerker

Leanne

pedagogisch medewerker

Yentle

pedagogisch medewerker

Githa

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk 2021

tarieven Uurtarief
52 weken € 7,96
41 wkn + 42 dgn € 7,86
41 wkn + 36 dgn € 7,96
41 wkn + 30 dgn € 8,08
41 wkn + 24 dgn € 8,20
41 wkn + 18 dgn € 8,29
41 wkn + 12 dgn € 8,38
41 wkn + 10 dgn € 8,43
41 wkn + 8 dgn € 8,46
41 wkn + 6 dgn € 8,49
41 wkn € 8,71
Flexibele/incidentele opvang € 8,93

Blog & magazines