Buitenschoolse opvang Woldkade - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Woldkade

Aan de rand van het centrum en midden in de wereld. Onze opvang kent geen grenzen, we noemen ons dan ook een ‘wereld-bso’. Dat betekent dat we alles samen doen en ons daarbij laten inspireren door cultuur en al het moois dat daaruit voortkomt. Samen met peuterspeelzaal Woldkade, kinderdagverblijf én buitenschoolse opvang De Pelikaan vormen wij een Kindcentrum. Een feest voor kinderen!

Openingstijden

Maandag 14:00 - 18:15 uur
Dinsdag 14:00 - 18:15 uur
Woensdag 12:00 - 18:15 uur
Donderdag 14:00 - 18:15 uur
Vrijdag 12:00 - 18:15 uur
Op deze locatie bieden wij alle dagen voorschoolse opvang aan van 07.00 tot 08.30 uur.

Contactgegevens

Woldkade 1A
7942 AH, Meppel

Op deze locatie vind je ook:

De hele wereld lekker dichtbij

Door onze ligging bij het centrum is een uitstapje zo gemaakt. De meest alledaagse dingen worden, wanneer je ze samen doet, heel interessant en leerzaam. Samen boodschappen doen of een wandeling door de stad. Maar we maken ook bijzondere uitstapjes, zoals een tripje naar de bios, de speeltuin of het Drukkerij Museum. Het kan en we doen het allemaal! En omdat we in Kindcentrum het Avontuur zitten, valt er ook nóg dichterbij veel te beleven. Actief bewegen in het gymlokaal of rustig knutselen aan iets dat aansluit op onze wisselende thema’s.

Wij vormen een kindcentrum met KC het Avontuur. Uiteraard komen hier ook kinderen van andere basisscholen. We vinden elkaar in de thema’s, in gezamelijke activiteiten en wanneer we feestvieren. Heel gezellig dus! En van alle leeftijden zijn er wel kinderen te vinden, want we spelen van 4 tot 12 jaar door elkaar heen.

Bij ons maken kinderen hun eigen dag. Daar denken en beslissen ze continu over mee. Da’s wel zo leuk en gezellig, en bovenal bijzonder leerzaam. Mooi meegenomen, niet waar?

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

13 februari 2023

Leeshoek

Lekker ontspannen een boekje lezen in de leeshoek.

11 juli 2022

Creatief met verf

‘Gewoon’ verven blijft toch ook wel heel erg leuk om te doen. De mooiste kunstwerken worden gemaakt.

30 juni 2022

Ssssssslang

Vorige week hadden we een glibberige workshop! Er waren reptielen op bezoek. En zoals je ziet mocht de slang zelfs met ons kennismaken. Stoer hè!

Een team van enthousiaste medewerkers

Hella

pedagogisch medewerker

Anita

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk 2023

tarieven Uurtarief
52 weken € 8,33
41 wkn € 9,10
41 wkn + 6 dgn € 8,87
41 wkn + 12 dgn € 8,76
41 wkn + 24 dgn € 8,57
Flexibele/incidentele opvang (op een select aantal locaties) € 9,33

Blog & magazines