Kinderdagverblijf Herenweg - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf Herenweg

Onze groepen die zijn ingericht én afgestemd op de leeftijd van de kinderen vormen samen een gezellige beestenboel. De groepen noemen we dan ook Beren, Apen, Leeuwen en de Panda’s. De ruim opgezette opvang, midden in de mooie wijk Wipstrik, is één groot avontuur. Daarin spelen kinderen en hun talenten altijd de hoofdrol.

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:15 uur
Dinsdag 07:30 - 18:15 uur
Woensdag 07:30 - 18:15 uur
Donderdag 07:30 - 18:15 uur
Vrijdag 07:30 - 18:15 uur

Doen, dansen en ontdekken

Kinderen laten ontdekken en groeien, het is de passie van ons team. Dat zie je in alles wat we doen. Met leerzame of gewoon leuke thema’s nemen we de kinderen mee in wat de wereld te bieden heeft, het hele jaar door. De zomer, Sint Maarten, Opa en oma-week… Wij maken er een feestje van. Natuurlijk valt er veel meer te vieren en vooral te ontdekken. Binnen in de speelhoek, in het glijbaanhuis of lekker dansen en muziek maken met echte vakdocenten. En wanneer het kan, gaan we naar buiten waar we klauteren en klimmen op onze speelplaats.

Zo ontwikkelen kinderen zich snel. Daar nemen we je graag in mee. Met 10-minuten gesprekken, ons kind volg-systeem en op het moment dat we elkaar spreken.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

16 mei 2023

Zwaaistenen bij de Herenweg

Vanmorgen zijn er twee zwaaistenen geplaatst voor onze hekjes. Nu kunnen we gezellig zwaaien naar alle voorbijgangers 👋👋👋 Zwaai jij ook naar ons?

1 mei 2023

Koningsspelen 2023 Herenweg

Wat een ziggzagg feest hadden wij vandaag! Iedereen mocht zijn/haar versierde fiets/step meenemen en hiermee als een echte koning of koningin rondfietsen op ons mooi, versierde plein🦁🧡🤴

5 april 2023

Paasweek

Deze week staat in het thema van Pasen. De hele week doen we verschillende activiteiten, waaronder knutselen, een paasspeurtocht en eieren zoeken. Ook dekken we de tafel feestelijk voor de paasbrunch!🐣

Een team van enthousiaste medewerkers

Marlies

pedagogisch medewerker

Diranke

manager

Heidi

pedagogisch medewerker

Kirsten

pedagogisch medewerker

Jolanda

pedagogisch medewerker

Anita

pedagogisch medewerker

Marije

pedagogisch medewerker

Brigit

pedagogisch medewerker

Mathilde

pedagogisch medewerker

Hellen

pedagogisch medewerker

Maaike

pedagogisch medewerker

Marloes

pedagogisch medewerker

Patricia

pedagogisch medewerker

Iris

pedagogisch medewerker

Sanne

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf Zwolle, Noord en Harderwijk 2023

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,44
41 weken € 10,40
Flexibele opvang (op een select aantal locaties) € 10,67
Incidentele opvang € 10,67

Blog & magazines