Kinderdagverblijf Obrechtstraat - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf Obrechtstraat

Een heerlijke plek in een fris en modern gebouw. We zitten midden in het Deltion College en hebben daarmee alles in huis voor leuke, spannende en leerrijke dagen. Onze opvang staat bol van de activiteiten en is de fijnste plek voor kleine ontdekkers.

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:15 uur
Dinsdag 07:30 - 18:15 uur
Woensdag 07:30 - 18:15 uur
Donderdag 07:30 - 18:15 uur
Vrijdag 07:30 - 18:15 uur

Samen groeien, samen leren

Veel licht, veel ruimte en vooral veel plezier. En dat laatste maken we samen, elke dag. We hebben een peutergroep, een verticale groep (0-4 jaar) en een babygroep. Spelen en leren doen we met elkaar en van elkaar. Binnen en zeker ook buiten. In onze grote tuin bedenken we de leukste activiteiten, zoals een lichtjestocht of ontdekkingsuurtjes. Of lekker stappen en spatten in onze eigen waterbaan. Samen doen en onderzoeken, daar gaat het om. Zo doen we bijvoorbeeld mee met de Nationale Voorleesweek en de jaarlijkse Sportdag. Daar groei en leer je van.

Baby’s, dreumesen, peuters en kleuters. Bij ons spelen ze samen en ontdekken ze steeds een nieuw stukje van de wereld. Onze actieve en zorgzame leidsters zijn daarbij elke dag een vast en vertrouwd gezicht. Een beetje zoals thuis en dat is wel zo fijn.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

6 december 2021

Garage van piepschuim

De kinderen van de Vlindertuin hebben van de piepschuimblokken een parkeergarage gemaakt.

7 oktober 2021

Tak verven

Samen een grote tak verven. En wat hebben ze goed samengewerkt! De herfst is begonnen 🍁

9 augustus 2021

Kliederen met verf

Vol enthousiasme kliederen en smeren met verf.

Een team van enthousiaste medewerkers

Natasja Clark

pedagogisch medewerker

Annemarie Volkerink

pedagogisch medewerker

Wilma Riezeweide

pedagogisch medewerker

Marike van Huis

pedagogisch medewerker

Janine Roescher

pedagogisch medewerker

Ayfer Gurcan

pedagogisch medewerker

Glenda van den Berg

pedagogisch medewerker

Tessa Pool

pedagogisch medewerker

Andrea van der Burg

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf Zwolle, Noord en Harderwijk 2022

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,12
41 weken € 10,05
Flexibele opvang (op een select aantal locaties) € 10,31
Incidentele opvang € 10,31

Blog & magazines