Kinderdagverblijf Obrechtstraat - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf Obrechtstraat

Een heerlijke plek in een fris en modern gebouw. We zitten midden in het Deltion College en hebben daarmee alles in huis voor leuke, spannende en leerrijke dagen. Onze opvang staat bol van de activiteiten en is de fijnste plek voor kleine ontdekkers.

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:15 uur
Dinsdag 07:30 - 18:15 uur
Woensdag 07:30 - 18:15 uur
Donderdag 07:30 - 18:15 uur
Vrijdag 07:30 - 18:15 uur

Samen groeien, samen leren

Veel licht, veel ruimte en vooral veel plezier. En dat laatste maken we samen, elke dag. We hebben een peutergroep, een verticale groep (0-4 jaar) en een babygroep. Spelen en leren doen we met elkaar en van elkaar. Binnen en zeker ook buiten. In onze grote tuin bedenken we de leukste activiteiten, zoals een lichtjestocht of ontdekkingsuurtjes. Of lekker stappen en spatten in onze eigen waterbaan. Samen doen en onderzoeken, daar gaat het om. Zo doen we bijvoorbeeld mee met de Nationale Voorleesweek en de jaarlijkse Sportdag. Daar groei en leer je van.

Baby’s, dreumesen, peuters en kleuters. Bij ons spelen ze samen en ontdekken ze steeds een nieuw stukje van de wereld. Onze actieve en zorgzame leidsters zijn daarbij elke dag een vast en vertrouwd gezicht. Een beetje zoals thuis en dat is wel zo fijn.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

17 april 2024

Auto’s en voertuigen

Op de peutergroep zien we dat de kinderen veel interesse hebben in auto’s en voertuigen. We hebben met de kinderen een racebaan gemaakt met natuurlijk een heuvel om over heen te springen! 🚗🚚🚜

12 oktober 2023

Herfst!

Thema: Herfst is begonnen. Samen met de kinderen hebben wij een voeltafel gemaakt met havermout, bladeren, dennenappels en kabouters. Wat voelt dat fijn!

17 mei 2023

Moestuin!

Wij hebben onze eigen moestuin 🥒🫑🍆🥦🍓 Mooi he?

Een team van enthousiaste medewerkers

Natasja

pedagogisch medewerker

Annemarie

pedagogisch medewerker

Wilma

pedagogisch medewerker

Romee

pedagogisch medewerker

Janine

pedagogisch medewerker

Ayfer

pedagogisch medewerker

Tessa

pedagogisch medewerker

Sandra

manager

Sabiene

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Opvang Uurtarief
52 weken € 10,71
41 weken € 11,80
Extra opvang op factuur € 12,11

Blogs & magazines