Kinderdagverblijf Staatssecretarislaan - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf Staatssecretarislaan

In ons kinderdagverblijf kiezen we voor gezelligheid en voor samen groeien. En samen, dat staat hier centraal. We zijn namelijk gevestigd in integraal kindcentrum de IJsselhof. Samen met een basisschool, een peuterspeelzaal en een bso. Over gezelligheid gesproken!

Openingstijden

Maandag 07.30 - 18.15 uur
Dinsdag 07.30 - 18.15 uur
Woensdag 07.30 - 18.15 uur
Donderdag 07.30 - 18.15 uur
Vrijdag 07.30 - 18.15 uur

Contactgegevens

Staatssecretarislaan 10
8015BX , Zwolle

Op deze locatie vind je ook:

Spelend de wereld ontdekken. Op eigen houtje én met elkaar!

Dat we in een IKC zitten is een garantie voor plezier. En voor heel veel mogelijkheden, want we hebben alles in huis om elke dag even leuk en spannend te maken. Voor ieder kind, voor elk wat wils. We doen dan wel veel samen, maar geven eigenheid ook alle ruimte. Luistert de één graag naar een verhaaltje, de ander speelt graag met blokken of leest zelf een boekje. Natuurlijk zijn we ook veel buiten, als ‘t maar even kan! Ravotten op het grote plein, kastelen bouwen in de zandbak of plantjes en beestjes ontdekken in onze eigen tuin. De omgeving verkennen we samen ook, da’s spannend én leerzaam. Net als de thema’s waar we het hele jaar door lekker druk mee zijn. Ja, zo fijn kan het zijn! Elke dag weer.

Trouwens, in ons IKC zitten naast gezellige ook bijzonder praktische buren. Fysiotherapie, Logopedie, Sportservice Zwolle en nog veel meer. Dat is leuk voor kinderen en handig voor ouders. Alles in de buurt. Hoe mooi wil je het hebben!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

13 maart 2023

Thema Middeleeuwen

Vandaag was de opening van het nieuwe IKC thema 'de Middeleeuwen' En wij gingen ook even langs om te kijken! En wat zagen we daar? Een paard, een ridder en 2 prinsessen, wow.. 🙈😊

28 februari 2023

Thema beroepen!

'Wat was dat nou vanochtend?' Stond daar in eens een politieman met de politie auto. 🚔 en wij mochten allemaal even in de auto kijken. Ook deed hij de sirene aan en liet hij ons van alles zien. 👮🏼‍♂️😊

17 februari 2023

Wandelen!

'Kijk juf vogels op het dak!'

Een team van enthousiaste medewerkers

Milou

pedagogisch medewerker

Saskia

pedagogisch medewerker

Kim

pedagogisch medewerker

Aida

pedagogisch medewerker

Kayleigh

pedagogisch medewerker

Simin

pedagogisch medewerker

Karen

manager

Tess

pedagogisch medewerker

Mirthe

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf Zwolle, Noord en Harderwijk 2023

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,44
41 weken € 10,40
Flexibele opvang (op een select aantal locaties) € 10,67
Incidentele opvang € 10,67

Blog & magazines