Peuterspeelzaal Bachlaan 158 - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal Bachlaan 158

Aandacht en betrokkenheid staan bovenaan ons lijstje. In onze gezellige peuterspeelzaal is dan ook iedereen even leuk en belangrijk. Zowel de kinderen als de ouders en verzorgers zijn bij ons meer dan welkom. Daarnaast werken wij samen met basisschool de Toonladder. Gezelligheid en plezier maak je immers samen!

Openingstijden

Maandag 08:15 - 17:00 uur
Dinsdag 08:15 - 17:00 uur
Woensdag 08:15 - 17:00 uur
Donderdag 08:15 - 17:00 uur
Vrijdag 08:15 - 12:15 uur
Op maandag t/m donderdag is de peuterspeelzaal van 12.15 - 13.00 uur gesloten.

Elke dag een beetje groter en wijzer

Lage drempels, daar houden wij van. Daarbij voelen kinderen zich snel thuis en zijn ze altijd op hun gemak. Lekker jezelf zijn, dat is toch waar het om gaat! Kinderen mogen dan ook kiezen wat ze willen doen. Natuurlijk in overleg met elkaar, want dan wordt het pas écht leuk. Samen knippen en plakken in de knutselhoek, zakdoekje leggen of een potje memory. Of wordt het toch buiten spelen? Het is ook wel heel aantrekkelijk om rondjes te fietsen en te hollen en te springen op het grote speelplein. Of om heerlijk te picknicken in het gras onder de dikke boom. Smullen doen we ook tijdens het Paas- en Kerstontbijt. Dan zijn bovendien alle ouders welkom en neemt iedereen iets lekkers mee. Proeven uit andere keukens en culturen. Lekker én spannend! Zo maken we samen een gastvrije en huiselijke opvang. Een thuis voor ieder kind en een plek om elke keer weer een beetje te groeien. Daar doen we ‘t voor!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

1 mei 2023

Suikerfeest!

Morgen eindigt de ramadan periode, wij vieren daarom samen met de peuters een Suikerfeestje! ❤️

16 maart 2023

Verven🎨

Heerlijk verven en experimenteren in het peuteratelier!

30 januari 2023

De Nationale Voorleesdagen 2023

Vandaag zijn wij de voorleesdagen gestart bij een voorleesontbijt.🎊 Juf Joke van de voorleesexpress kwam het boek 'Maximiliaan Modderman geeft een feestje' voorlezen. Het was heel gezellig!

Een team van enthousiaste medewerkers

Sandra

manager

Mediha

pedagogisch medewerker

Marije

pedagogisch medewerker

Geja

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Zwolle 2023

Ouderbijdrage peuteropvang 2023 Zwolle

Tarieven Uurtarief
uurtarief peuteropvang € 10,40

Blog & magazines