Peuterspeelzaal Geraniumstraat - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal Geraniumstraat

Al spelend leren kinderen het meest. Een dag niet gespeeld is dan ook een dag niets geleerd. Zo zien wij dat in onze peuterspeelzaal. Daarom bedenken we hier altijd de leukste activiteiten. Dat is heel eenvoudig, want onze locatie ligt midden tussen vermaak en gezelligheid.

Openingstijden

Maandag 08.15 - 12.15 uur
Dinsdag 08.15 - 12.15 uur
Woensdag 08.15 - 12.15 uur
Donderdag 08.15 - 12.15 uur
Vrijdag 08.15 - 12.15 uur

De ene ontdekking na de andere!

Wat zitten we op een fijne plek. Binnen hebben we ‘t goed voor elkaar in ons gezellige lokaal. Eigenlijk kan hier alles. Krijten op het grote schoolbord, knutselen en spelen met poppen en auto’s, lekker in een hoekje. Natuurlijk zitten we samen ook vaak aan de grote tafel of in de kring. Om fruit te eten, om te kletsen en te zingen of voor een creatieve ochtend. Wat we maken plakken we in ons eigen plakboek. Leuk voor thuis! En we leren er ook van, want wij zijn een Voorschoolse Educatie (VE) peuterspeelzaal en werken daarbij met de Piramide methode. Dat stimuleert de ontwikkeling al zo jong als ze zijn.

Buiten ontwikkelen ze zich trouwens ook… en daar is het misschien wel het fijnst. We mogen namelijk elke dag de grote openbare speeltuin gebruiken. Schommelen, glijden, klimmen, rennen en fietsen. Het kan hier naar hartelust. Verder weg gaan we ook op ontdekking. Naar het Engelse werk of de kinderboerderij.

We hebben alles in de buurt en om ons heen. Een hele fijne plek dus om te beleven en ervaren. Dat is immers de mooiste manier om te groeien én om samen plezier te maken!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

17 februari 2023

Thema: wonen

In de senso-motorische bak liggen nu: Steentjes, auto’s, boomstammetjes. Zo kunnen we bouwen!

6 februari 2023

Traktatie

Wat een leuke traktatie hebben de kinderen vandaag gekregen!

3 februari 2023

Maximiliaan modderman

Met deze materialen kunnen de kinderen het boek 'Maximiliaan Modderman' naspelen. 'Hoe leuk is dat?'

Een team van enthousiaste medewerkers

Irene

pedagogisch medewerker

Ellen

senior pedagogisch medewerker

Karen

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Zwolle 2022

Ouderbijdrage peuteropvang 2023 Zwolle

Tarieven Uurtarief
uurtarief peuteropvang € 10,05

Blog & magazines