Peuterspeelzaal Geraniumstraat - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal Geraniumstraat

Al spelend leren kinderen het meest. Een dag niet gespeeld is dan ook een dag niets geleerd. Zo zien wij dat in onze peuterspeelzaal. Daarom bedenken we hier altijd de leukste activiteiten. Dat is heel eenvoudig, want onze locatie ligt midden tussen vermaak en gezelligheid.

Openingstijden

Maandag 08.15 - 12.15 uur
Dinsdag 08.15 - 12.15 uur
Woensdag 08.15 - 12.15 uur
Donderdag 08.15 - 12.15 uur
Vrijdag 08.15 - 12.15 uur

De ene ontdekking na de andere!

Wat zitten we op een fijne plek. Binnen hebben we ‘t goed voor elkaar in ons gezellige lokaal. Eigenlijk kan hier alles. Krijten op het grote schoolbord, knutselen en spelen met poppen en auto’s, lekker in een hoekje. Natuurlijk zitten we samen ook vaak aan de grote tafel of in de kring. Om fruit te eten, om te kletsen en te zingen of voor een creatieve ochtend. Wat we maken plakken we in ons eigen plakboek. Leuk voor thuis! En we leren er ook van, want wij zijn een Voor en Vroegschoolse Educatie (VVE) peuterspeelzaal en werken daarbij met de Piramide methode. Dat stimuleert de ontwikkeling al zo jong als ze zijn.

Buiten ontwikkelen ze zich trouwens ook… en daar is het misschien wel het fijnst. We mogen namelijk elke dag de grote openbare speeltuin gebruiken. Schommelen, glijden, klimmen, rennen en fietsen. Het kan hier naar hartelust. Verder weg gaan we ook op ontdekking. Naar het Engelse werk of de kinderboerderij.

We hebben alles in de buurt en om ons heen. Een hele fijne plek dus om te beleven en ervaren. Dat is immers de mooiste manier om te groeien én om samen plezier te maken!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

29 november 2021

Schoen

Vandaag mochten de kinderen hun schoen zetten op pov Geraniumstraat. Sint en piet zijn heel blij met de tekeningen en “Ozosnel” heeft lekker gegeten van het hooi. In de schoen zat klei en pepernoten.

4 november 2021

Herfst

Binnen en buiten is het herfst. Binnen spelen we met de herfstbladeren, maken we een herfst lampion en spelen we met de gekleurde rijst.

1 november 2021

Herfstwandeling in het Engels Werk

We hebben met de kinderen en de ouders gewandeld in het Engels Werk. De zon scheen heerlijk en de kinderen gingen met hun vergrootglas op zoek. De vondst: een kikker tussen de herfstbladeren.

Een team van enthousiaste medewerkers

Irene Boejharat

pedagogisch medewerker

Ellen Tupker

senior pedagogisch medewerker

Karen

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Zwolle 2021

Ouderbijdrage peuterspeelzaal 2021 – Zwolle

Tarieven Uurtarief
uurtarief peuteropvang € 9,95

Blog & magazines