Peuterspeelzaal Gouwe - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal Gouwe

Leren is ervaren, dat staat centraal bij alles wat we doen. Wij maken van elke dag een ontdekkingstocht en geven de kinderen wat ze nodig hebben op hun reis. Daarvoor hebben we alles in huis en meer nog in de groene wijk om ons heen. Geen dag is hier hetzelfde. Daarnaast werken we ook nauw samen met basisschool het Stroomdal

Openingstijden

Maandag 08:15 - 12:15 uur
Dinsdag 08:15 - 12:15 uur
Woensdag 08:15 - 12:15 uur
Donderdag 08:15 - 12:15 uur
Vrijdag 08:15 - 12:15 uur

Oren, ogen én tijd te kort!

We hebben een grote, lichte speelzaal. Echt een plek om heerlijk te spelen. Dat doen we zoveel mogelijk samen, want van plezier en gezelligheid groeien kinderen het meest. Leren van en door elkaar, daarmee zetten ze grote stappen. Een spel in de kring, samen knippen en plakken of één grote tekening maken, in de groep is het altijd dikke pret. Eventjes alleen in een hoekje met een boek of een puzzel, dat is ook wel eens lekker, dus die ruimte is er ook. Met onze thema’s vermaken we ons weer samen. Kunst, Natuur en Jij en ik… We leren er veel van! Over de seizoenen leren we het liefst buiten, op onze eigen grote speelplaats, in het park of de speeltuin of met een spannend bezoekje aan de kinderboerderij. Allemaal op steenworp afstand.

Met alles wat we te bieden hebben, weten we zeker dat ieder kind het bij ons naar de zin heeft. Sterker nog, bij ons komen ze oren, ogen én tijd te kort.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

28 november 2023

Regen en wind

Al heeft het geregend en staat er een enorme wind, toch gaan wij heerlijk buitenspelen! Regen broek aan, laarzen aan en gaan!

14 november 2023

Pop wassen

Ook in de herfst worden de poppen gewassen!

4 juli 2023

Modderdag

Veel water en zand is heel veel modder! Samen met kleuters van 'het Stroomdal' lekker modderen.

Een team van enthousiaste medewerkers

Fieke

pedagogisch medewerker

Angelique

pedagogisch medewerker

Andrea

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Opvang Uurtarief
Uurtarief peuteropvang € 11,80

Blogs & magazines