Peuterspeelzaal Gouwe

Leren is ervaren, dat staat centraal bij alles wat we doen. Wij maken van elke dag een ontdekkingstocht en geven de kinderen wat ze nodig hebben op hun reis. Daarvoor hebben we alles in huis en meer nog in de groene wijk om ons heen. Geen dag is hier hetzelfde. Daarnaast werken we ook nauw samen met basisschool het Stroomdal

Openingstijden

Maandag 08:15 - 12:15 uur
Dinsdag 08:15 - 12:15 uur
Woensdag 08:15 - 12:15 uur
Donderdag 08:15 - 12:15 uur
Vrijdag 08:15 - 12:15 uur

Oren, ogen én tijd te kort!

We hebben een grote, lichte speelzaal. Echt een plek om heerlijk te spelen. Dat doen we zoveel mogelijk samen, want van plezier en gezelligheid groeien kinderen het meest. Leren van en door elkaar, daarmee zetten ze grote stappen. Een spel in de kring, samen knippen en plakken of één grote tekening maken, in de groep is het altijd dikke pret. Eventjes alleen in een hoekje met een boek of een puzzel, dat is ook wel eens lekker, dus die ruimte is er ook. Met onze thema’s vermaken we ons weer samen. Kunst, Natuur en Jij en ik… We leren er veel van! Over de seizoenen leren we het liefst buiten, op onze eigen grote speelplaats, in het park of de speeltuin of met een spannend bezoekje aan de kinderboerderij. Allemaal op steenworp afstand.

Met alles wat we te bieden hebben, weten we zeker dat ieder kind het bij ons naar de zin heeft. Sterker nog, bij ons komen ze oren, ogen én tijd te kort.

Een team van enthousiaste medewerkers

Fieke van Bruinessen

pedagogisch medewerker

Angelique Klomp

pedagogisch medewerker

Andrea van der Burg

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Zwolle 2021

Ouderbijdrage peuterspeelzaal 2021 – Zwolle

Tarieven Uurtarief
uurtarief peuteropvang € 9,95

Blog & magazines