Peuterspeelzaal Jacob Catsstraat

Midden in de groene wijk Wipstrik voelen we ons meer dan thuis. Dat geldt in het bijzonder voor de kinderen. Onze peuterspeelzaal is dan ook een vrolijke en gezellige plek om helemaal jezelf te zijn. En om heerlijk samen te spelen natuurlijk! Wist je dat we ook samenwerken met de Oosterenkschool? Dat is pas leuk!

Openingstijden

Maandag 08:00 - 12:00 uur
Dinsdag 08:00 - 12:00 uur
Woensdag 08:00 - 12:00 uur
Donderdag 08:00 - 12:00 uur
Vrijdag 08:00 - 12:00 uur

Dat is nog eens een goeie start!

Onze lichte, huiselijke ruimte biedt een vertrouwde basis om jezelf en de wereld te ontdekken. Samen knippen en plakken rond de grote tafel, klimmen in de speeltoren en via de glijbaan er weer af of rustig even bladeren in een boek. Dat kan op de grote bank of in één van de gezellige hoekjes. Bouwen, even de pop in bed doen of een instrument uit de muziekkast halen, dat is ook een idee. Zo verkennen ze de wereld steeds verder, net als met onze thema’s. Wij werken namelijk met de piramidemethode. Hiermee worden met gerichte activiteiten allerlei onderwerpen steeds verder onderzocht met aandacht voor alle ontwikkelingsgebieden.

De seizoenen, Je eigen lichaam, kleur en vorm, wijzer worden doen we elke dag. En buiten zijn ook, want dat is super fijn op ons plein. Heerlijk groen met bomen en struiken, een grote zandbak en alle ruimte om te rennen en te vliegen.

Zo komen de kinderen elke keer met veel plezier in onze opvang. Ze krijgen de beste start en de fijnste voorbereiding op wat later komen gaat. Al spelend, al genietend.

Een team van enthousiaste medewerkers

Kim Bruins

pedagogisch medewerker

Erna Gellings

pedagogisch medewerker

Sevda Altay

pedagogisch medewerker

Diranke Westerman

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Zwolle 2021

Ouderbijdrage peuterspeelzaal 2021 – Zwolle

Tarieven Uurtarief
uurtarief peuteropvang € 9,95

Blog & magazines