Peuterspeelzaal Mandehof - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal Mandehof

Peuteropvang Mandehof is gevestigd in een gebouw samen met een basisschool. Hier ontdekken we samen en hebben we veel plezier. Een plek om je thuis te voelen. Het buurthuis en de bibliotheek zijn onze buren.

Openingstijden

Maandag 08:15 - 12:15 uur
Dinsdag 08:15 - 12:15 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 08:15 - 12:15 uur
Vrijdag 08:15 - 12:15 uur

Samen op onderzoek, de grote wereld in

Kinderen zijn uit zichzelf nieuwsgierig. Onze ruimtes bieden uitdaging en er is veel te ontdekken; spelen in de huishoek, de autohoek, knutselen, bouwen, puzzelen of rustig een boekje lezen in de leeshoek. Samen in de kring en samen liedjes zingen. Onze thema’s bieden afwisseling en op onze thema tafel is vaak iets nieuws te ontdekken. Door middel van onze dagritmekaarten laten we zien wat en wanneer we iets gaan doen. In de gymzaal van de basisschool kunnen wij met elkaar bewegen. Buiten spelen we op een speelplein met een grote zandbak en er zijn schommeltjes. Met het rijdend materiaal wordt er om onze rotonde gefietst. Aangrenzend aan het speelplein is een tuin waar regelmatig een bezoekje aan gebracht wordt om de natuur te ontdekken. We doen het samen. Samen genieten, plezier maken, bewegen en ontdekken. Daar groeien kinderen van!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

19 januari 2024

Thema: Jij en ik ( zintuigen)

We kijken, voelen én ontdekken. Joepie wat leuk!

22 december 2023

Kerstkaarten

We hebben de ouderen van wooncomplex: de Mandehof allemaal een kerstkaart gebracht!

24 november 2023

Sinterklaas

Hét paard van Sinterklaas staat bij ons in het lokaal. Wij verzorgen hem goed en we mogen ook even op het paard zitten!

Een team van enthousiaste medewerkers

Bianca

manager

Gea

pedagogisch medewerker

Petra

pedagogisch medewerker

Ina

pedagogisch medewerker

Trijntje

pedagogisch medewerker

Melissa

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Weststellingwerf 2024

Tarieven Uurtarief
Uurtarief peuteropvang € 10,43

Blogs & magazines