Peuterspeelzaal Mandehof - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal Mandehof

Peuteropvang Mandehof is gevestigd in een gebouw samen met een basisschool. Hier ontdekken we samen en hebben we veel plezier. Een plek om je thuis te voelen. Het buurthuis en de bibliotheek zijn onze buren.

Openingstijden

Maandag 08:15 - 12:15 uur
Dinsdag 08:15 - 12:15 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 08:15 - 12:15 uur
Vrijdag 08:15 - 12:15 uur

Contactgegevens

Mandehof 17
8391 BG, Noordwolde

Samen op onderzoek, de grote wereld in

Kinderen zijn uit zichzelf nieuwsgierig. Onze ruimtes bieden uitdaging en er is veel te ontdekken; spelen in de huishoek, de autohoek, knutselen, bouwen, puzzelen of rustig een boekje lezen in de leeshoek. Samen in de kring en samen liedjes zingen. Onze thema’s bieden afwisseling en op onze thema tafel is vaak iets nieuws te ontdekken. Door middel van onze dagritmekaarten laten we zien wat en wanneer we iets gaan doen. In de gymzaal van de basisschool kunnen wij met elkaar bewegen. Buiten spelen we op een speelplein met een grote zandbak en er zijn schommeltjes. Met het rijdend materiaal wordt er om onze rotonde gefietst. Aangrenzend aan het speelplein is een tuin waar regelmatig een bezoekje aan gebracht wordt om de natuur te ontdekken. We doen het samen. Samen genieten, plezier maken, bewegen en ontdekken. Daar groeien kinderen van!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

8 juni 2022

Thema verkeer

Hoe kom ik naar de peuterspeelzaal? Met de auto, op de fiets, met de buggy of lopend? Zoek het goede plaatje.

31 mei 2022

Thema verkeer

We hebben een straat gemaakt waar de auto’s kunnen rijden. O, jee, auto’s opgelet…. verkeerslicht staat op rood…..STOP!

4 april 2022

Thema Lente

Er kwam een lammetje op visite…..o, wat is ie lief en voelt zo zacht…

Een team van enthousiaste medewerkers

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Weststellingwerf 2022

Ouderbijdrage peuterspeelzaal 2022 – Weststellingwerf

Tarieven Uurtarief
uurtarief peuteropvang € 8,71

Blog & magazines