Peuterspeelzaal Oranje Nassaulaan - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal Oranje Nassaulaan

Op deze bijzondere locatie gaat het vooral om ontdekken en beleven. Onze peuterspeelzaal ligt dan ook op één van de mooiste plekjes van Wolvega.

Openingstijden

Maandag 08:15 - 12:15 uur
Dinsdag 08:15 - 12:15 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 08:15 - 12:15 uur
Vrijdag 08:15 - 12:15 uur

Contactgegevens

Oranje Nassaulaan 51
8471 LL, Wolvega

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

Piramide

Jonge kinderen leren het best terwijl ze spelen. Dat idee staat centraal bij de Piramide methode, ontwikkeld door Cito voor kinderen van 0 tot 7 jaar. De methode geeft kinderen de kans om zich optimaal te ontwikkelen en legt een goede basis voor later. Piramide bestaat uit twaalf wisselende thema’s die ieder schooljaar terugkomen en aansluiten bij de interesses en leeftijden. Omdat ieder kind anders is, werken we met verschillende varianten van de methode. Zo is er een intensieve variant voor kinderen met een achterstand in taal of op sociaal gebied. Onze medewerkers zijn hierin speciaal getraind en weten precies wanneer er extra aandacht en voorbereiding nodig is. Betrokkenheid van de ouders is een belangrijk onderdeel van de Piramide-methode. We zijn immers partners in opvoeding.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

9 januari 2024

Vuurwerk stempelen

Wij wensen iedereen een gelukkig nieuwjaar en vooral veel spelplezier bij ons op locatie! Groetjes Stijntje, Petra en Ingeborg

4 december 2023

Brievenbus

Dit is de brievenbus van Sinterklaas. We hebben allemaal een mooie tekening gemaakt en deze is in de brievenbus van Sinterklaas gedaan.

24 november 2023

Samen spelen

Gezellig samen de pop in bad doen!

Een team van enthousiaste medewerkers

Judith

manager

Stijntje

pedagogisch medewerker

Ingeborg

pedagogisch medewerker

Petra

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Opvang Uurtarief
Uurtarief peuteropvang € 10,43

Blogs & magazines