Peuterspeelzaal Villa Kaketoe - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal Villa Kaketoe

Onze peuterspeelzaal ligt in het groene hart van Nijeveen én ook nog eens in het oude gemeentehuis van het dorp. Een bijzondere en fijne plek om samen met alle andere kinderen te spelen en te groeien. En dat kan hier naar hartelust!

Openingstijden

Maandag 08:15 - 12:15 uur
Dinsdag 08:15 - 12:15 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 08:15 - 12:15 uur
Vrijdag 08:15 - 12:15 uur
Peuterspeelzaal Villa Kaketoe én Rembrandtstraat is één locatie. Op maandag en vrijdag verblijven zij op Villa Kaketoe aan de Dorpstraat 41, op dinsdag en donderdag op de Gaarlandtschool aan de Rembrandtstraat 2.

Groeien, doorgroeien en plezier maken!

Hier is veel ruimte en veel gezelligheid. Zoals in onze grote, natuurlijke tuin bijvoorbeeld. Een groene wereld met bomen om in te klimmen, konijnen om te voeren en te knuffelen en lekker veel gras om in te liggen of samen te smullen van een picknick. Op het speelplein is het heerlijk rennen, hinkelen en fietsen. Maar we gaan ook op pad, voor een wandeling door het dorp of voor een boodschapje in de supermarkt. Is het te koud of te nat dan blijven we lekker binnen. Daar kunnen we sporten in de gymzaal en dansen in het speellokaal. We leven ons uit op thema’s als Natuur, Kunst en Muziek. Er is zoveel leuks te bedenken en te ontdekken!

We hebben alles in huis voor dagen vol pret en gezelligheid. Op deze plek zitten namelijk ook een kinderdagverblijf, BSO en basisschool Commisaris Gaarlandt. Samen vormen we een Kindcentrum. Dat betekent groeien en doorgroeien.

Unieke samenwerking tussen Villa Kaketoe en Commissaris Gaarlandt

Je wilt voor jouw kind het beste pad uitstippelen naar een mooie toekomst. Dat jouw kind zijn of haar talent in een vertrouwde omgeving met plezier ontwikkelt tot een zelfbewuste wereldburger. Villa Kaketoe en Commissaris Gaarlandt geven hier invulling aan door vanuit één pedagogische visie op ontwikkeling en educatie te werken.

Programma’s en activiteiten worden optimaal op elkaar afgestemd zodat een doorgaande lijn in educatie van 0 tot 13 jaar wordt bereikt. Een bewuste keuze voor professionaliteit geeft rust en zekerheid! Obs Commissaris Gaarlandt is een kanjerschool met speciale aandacht voor sociaal-emotionele ontwikkeling en veel aandacht voor muziek, cultuur en sport. Klik hier voor meer informatie.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

13 april 2023

Doppen sorteren

We zijn druk met het sorteren van de  “doppen” . Een leuke activiteit die goed aansluit bij ons thema “eten en drinken”

7 maart 2023

Thema Eten & drinken

Tijdens het thema eten en drinken doen we verschillende activiteiten. Vandaag deden we een gezelschapsspel, waarbij de kinderen een fruittoren konden bouwen! 🍇🍏🍌🍍🍓

18 oktober 2022

GI GA GROEN 🌿🥝🍐 op peuterspeelzaal Villa Kaketoe.

Wat een plezier met allerlei “groen” 😀 En heerlijk geproefd: groene appel, druif, peer, komkommer en een smoothie 😋

Een team van enthousiaste medewerkers

Roelina

pedagogisch medewerker

Cindy

pedagogisch medewerker

Anita

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Meppel 2023

Ouderbijdrage peuteropvang 2023 Meppel

Tarieven Uurtarief
uurtarief peuteropvang € 9,19

Blog & magazines