Peuterspeelzaal Vlasakkers

Onze frisse locatie ligt aan de rand van het centrum in het gezellige wijkcentrum ‘de Vlasakkers’. Een kleurrijke omgeving waar het iedere dag anders is en waar we ons meer dan goed vermaken. Met elkaar en met alles wat we om ons heen hebben. En dat is nogal wat. En wist je dat we ook samenwerken met basisschool de Springplank en de Oosterenkschool. Dat is pas leuk!

Openingstijden

Maandag 08.30 - 12.30 uur
Dinsdag 08.30 - 12.30 uur
Woensdag 08.30 - 12.30 uur
Donderdag 08.30 - 12.30 uur
Vrijdag 08.30 - 12.30 uur

Morgen is ‘t nog leuker dan vandaag!

Vanuit ons raam in het lokaal kijken wij uit op de grasweide met een hek er omheen. Hier kunnen wij lekker en veilig spelen, maar ook op het plein met de zandbak. Hier gaan wij fietsen, steppen, rennen, voetballen en soms.. stoepkrijten. We gaan elke dag naar buiten, tenzij het echt regent!

Binnen kunnen wij ons heerlijk vermaken in de verschillende hoeken, zoals de huishoek, bouwhoek, de hoge knutseltafel, de puzzeltafels, boekjes lezen op de groene voorleesbank en lekker klimmen en glijden in het speelhuis! Wij werken het hele jaar door met verschillende thema’s, die ervoor zorgen dat wij alles leren wat grote mensen allang weten, bijvoorbeeld: waar doen wij de boodschappen? En waarom ben je soms een beetje ziek en hoe word je dan weer beter? En natuurlijk de thema’s die horen bij de seizoenen. Kleine ontdekkers hebben het bij ons enorm naar hun zin. Omdat wij altijd iets leuks bedenken en omdat ze zelf zoveel fantasie hebben. Zo is morgen nog spannender dan vandaag.

Tussendoor zitten wij in de kring en zingen wij liedjes of doen we een spelletje. We eten elke dag vers fruit. En heel gezellig eten wij aan het eind van de ochtend een lekkere boterham en drinken wij een bekertje thee.

Een team van enthousiaste medewerkers

Mirjam van Rhijn - Hijdra

pedagogisch medewerker

Pia Wijnia

pedagogisch medewerker

Andrea van der Burg

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Zwolle 2021

Ouderbijdrage peuterspeelzaal 2021 – Zwolle

Tarieven Uurtarief
uurtarief peuteropvang € 9,95

Blog & magazines