Peuterspeelzaal Woldkade - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal Woldkade

Alledaagse dingen worden ineens heel leuk en bijzonder als je ze samen ontdekt. In onze peuterspeelzaal maken we dan ook graag kennis met de wereld. Wij vormen een kindcentrum met buitenschoolse opvang Woldkade, kinderdagverblijf én bso de Pelikaan en KC het Avontuur. Wij zijn gevestigd aan de rand van het centrum. De perfecte plek om op verkenning te gaan.

Openingstijden

Maandag 08:15 - 12:15 uur
Dinsdag 08:15 - 12:15 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 08:15 - 12:15 uur
Vrijdag 08:15 - 12:15 uur

Contactgegevens

Woldkade 1A
7942 AH, Meppel

Op deze locatie vind je ook:

Spelen met plezier, groeien in alle vrijheid!

Onze locatie ligt op een rustige plek in Meppel. In een gezellige, kinderrijke buurt en dichtbij veel vermaak. We zijn dan ook lekker vaak buiten. Een wandeling door de stad, een bezoekje aan de speeltuin óf een uitje naar het wandelbos. Alles ligt op steenworp afstand. Op ons eigen besloten plein vermaken we ons ook opperbest. Hier kunnen we naar hartelust fietsen, klauteren, glijden en graven in de zandbak. Bij minder leuk weer kunnen we de gymzaal in voor een beetje beweging of voor dolle pret. Gezellig knutselen doen we ook, aan iets dat aansluit op onze wisselende thema’s bijvoorbeeld. Mensen, Kunst, Kleding of Wonen… Heel inspirerend en leerzaam!

Kinderen worden wijzer terwijl ze spelen. En vooral op de momenten dat ze zelf kiezen wat ze willen doen, want dan ervaren ze de meeste vrijheid. En dat is precies waar we het elke dag voor doen!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

4 april 2024

Lente

We hebben deze weken het thema: Lente! We maken onze eigen bloemen. Wat zijn ze mooi hè?!

29 maart 2024

De dierenweide

Aangekomen bij de dierenweide stonden de kippen en de geitjes ons al op te wachten. Ze kwamen allemaal naar ons toe gerend. Zelfs de haan begroette ons met een luide: ''kukeleku''.

29 maart 2024

Lente wandeling

Met de vogels op de achtergrond en de zon op ons gezicht maken we een mooie lentewandeling!

Een team van enthousiaste medewerkers

Yvette

pedagogisch medewerker

Anita

manager

Marcella

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Meppel 2024

Tarieven Uurtarief
Uurtarief peuteropvang € 10,43

Blogs & magazines