Peuterspeelzaal Woldkade - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal Woldkade

Alledaagse dingen worden ineens heel leuk en bijzonder als je ze samen ontdekt. In onze peuterspeelzaal maken we dan ook graag kennis met de wereld. Wij vormen een kindcentrum met buitenschoolse opvang Woldkade, kinderdagverblijf én bso de Pelikaan en KC het Avontuur. Wij zijn gevestigd aan de rand van het centrum. De perfecte plek om op verkenning te gaan.

Openingstijden

Maandag 08:15 - 12:15 uur
Dinsdag 08:15 - 12:15 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 08:15 - 12:15 uur
Vrijdag 08:15 - 12:15 uur

Contactgegevens

Woldkade 1A
7942 AH, Meppel

Op deze locatie vind je ook:

Spelen met plezier, groeien in alle vrijheid!

Onze locatie ligt op een rustige plek in Meppel. In een gezellige, kinderrijke buurt en dichtbij veel vermaak. We zijn dan ook lekker vaak buiten. Een wandeling door de stad, een bezoekje aan de speeltuin óf een uitje naar het wandelbos. Alles ligt op steenworp afstand. Op ons eigen besloten plein vermaken we ons ook opperbest. Hier kunnen we naar hartelust fietsen, klauteren, glijden en graven in de zandbak. Bij minder leuk weer kunnen we de gymzaal in voor een beetje beweging of voor dolle pret. Gezellig knutselen doen we ook, aan iets dat aansluit op onze wisselende thema’s bijvoorbeeld. Mensen, Kunst, Kleding of Wonen… Heel inspirerend en leerzaam!

Kinderen worden wijzer terwijl ze spelen. En vooral op de momenten dat ze zelf kiezen wat ze willen doen, want dan ervaren ze de meeste vrijheid. En dat is precies waar we het elke dag voor doen!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

4 juli 2022

Zomer

Wat is dit leuk! Lekker met water kliederen en zelf ontdekken.

30 juni 2022

Buiten

Wat is nou fijner dan water en zand en lekker je eigen soep maken! De kinderen kunnen hun eigen fantasieën kwijt

23 juni 2022

Thema verkeer

Vandaag hebben we onze eigen wolken geplakt. Daarna hebben we knijpers en ijsstokjes geverfd, daar hebben we vliegtuigen van gemaakt En kijk eens wat gaaf, onze vliegtuigen vliegen hoog in de lucht!

Een team van enthousiaste medewerkers

Charissa

pedagogisch medewerker

Yvette

pedagogisch medewerker

Anita Lanting

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Meppel 2022

Ouderbijdrage peuterspeelzaal 2022 – Meppel

Tarieven Uurtarief
uurtarief peuteropvang € 8,71

Blog & magazines