Opvang in Apeldoorn - Doomijn | Kinderopvang

Opvang in Apeldoorn

Bij Doomijn kinderopvang beloven we: wij zien je! Wij zien jouw kind, en zien jou als ouder. Samen met jou genieten wij van de ontwikkeling die jouw kind doormaakt en staan voor je klaar als het nodig is. Ben je nieuwsgierig geworden? Ontdek dan onze opvang in Apeldoorn. Met ruim veertig locaties is er altijd wel eentje in de buurt. 

Altijd dichtbij

Met ruim veertig locaties in Apeldoorn, Beemte Broekland, Klarenbeek en De Vecht is er altijd een kinderdagverblijf, peuteropvang of buitenschoolse opvang om de hoek! Weten welke Doomijn-locatie voor jou dichtbij is?

Vind jouw locatie!
boom beer

Van 0 - 13 jaar

Van baby tot peuter en van kleuter tot tiener: bij ons zetten kinderen elke dag stappen in hun groei en ontwikkeling. Hier is het veilig en vertrouwd en hebben kinderen alle ruimte om zichzelf en nieuwsgierig te zijn. Wij hebben oog voor ieder kind en zijn er elke dag met liefdevolle zorg, de volste aandacht en de leukste ideeën.

Flexibel aanbod

Heb je behoefte aan een nóg grotere mate van flexibiliteit? Op kinderdagverblijf Het Kleine Woud bieden we ook het Superflex-pakket aan: minimaal drie uur, met vrije breng- en haaltijden.

Op de buitenschoolse opvang-locaties De Bongerd, De Kosmos, de Sterrenschool, Toermalijn én de Kinderkajuit kun je ook terecht voor voorschoolse opvang.

Rondleiding aanvragen

Doomijn Kinderopvang heeft een samenwerking met de Prénatal in Apeldoorn. Tijdens de shopassist momenten ontvang je een bon van één van de medewerkers van Prénatal, want net als de Prénatal vinden ook wij dat jouw kleintje de allerbeste zorg verdient. Doomijn Kinderopvang heeft daarom dé babyspecialisten in huis; jouw kleintje de beste opvang en liefdevolle aandacht, jij een gerust hart! Benieuwd naar wat wij allemaal bieden? Onze pedagogisch medewerkers vertellen het je graag! Zien we jou binnenkort? Vraag via onderstaande knop een (digitale) rondleiding aan!

Rondleiding aanvragen

Kosten opvang bij Doomijn

Wat kost kinderopvang bij Doomijn? Bereken de kosten voor jouw persoonlijke situatie snel en eenvoudig met de rekentool!

Ga naar de rekentool

Contact

Heb je vragen over een van de locaties in Apeldoorn? Neem dan contact op met de afdeling Klantadvies!

Contact Klantadvies