Opvang in Zwolle - Doomijn | Kinderopvang

Opvang in Zwolle

Bij Doomijn kinderopvang beloven we: wij zien je! Wij zien jouw kind, en zien jou als ouder. Samen met jou genieten wij van de ontwikkeling die jouw kind doormaakt en staan voor je klaar als het nodig is. Ben je nieuwsgierig geworden? Ontdek dan onze opvang in Zwolle. Met ruim zeventig locaties is er altijd wel eentje in de buurt.

Altijd dichtbij

Met ruim zeventig locaties in de wijken Aa-landen, Assendorp, Berkum, Diezerpoort, Holtenbroek, Indische Buurt, Kamperpoort, Pierik, Stadshagen, Stationswijk, Westenholte, Wipstrik en Zwolle-Zuid is er altijd een kinderdagverblijf, peuteropvang of buitenschoolse opvang om de hoek! Weten welke Doomijn-locatie voor jou dichtbij is?

Vind jouw locatie!
boom beer

Van 0 tot 13 jaar

Van baby tot peuter en van kleuter tot tiener: bij ons zetten kinderen elke dag stappen in hun groei en ontwikkeling. Hier is het veilig en vertrouwd en hebben kinderen alle ruimte om zichzelf en nieuwsgierig te zijn. Wij hebben oog voor ieder kind en zijn er elke dag met liefdevolle zorg, de volste aandacht en de leukste ideeën.

Rondleiding aanvragen

Wij vinden het belangrijk dat jij een goed gevoel krijgt bij de opvang waar jouw kind mogelijk naar toe gaat. Daarom kun je bij ons een rondleiding aanvragen. Een van onze pedagogisch medewerkers leidt jou rond op de locatie waar jij benieuwd naar bent en beantwoordt al jouw vragen. Na afloop krijg je een leuke goodiebag mee naar huis.

Vraag een rondleiding aan

Kosten opvang bij Doomijn

Wat kost kinderopvang bij Doomijn? Bereken de kosten voor jouw persoonlijke situatie snel en eenvoudig met de rekentool!

Ga naar de rekentool

Contact

Heb je vragen over een van de locaties in Zwolle? Neem dan contact op met de afdeling Klantadvies!

Contact Klantadvies