Missie en visie - Doomijn | Kinderopvang

Missie en visie

Wij gunnen het alle ouders om samen met ons als een kind te kijken naar hun eigen kind, zodat we ons samen kunnen verwonderen over elke ontwikkeling die het kind doormaakt.

Onze missie

Als Doomijn beloven we: wij zien je! Wanneer lossen wij deze belofte in? Kinderen zijn en blijven graag op de opvang bij Doomijn. Ieder kind ontdekt hier voortdurend nieuwe mogelijkheden bij zichzelf en in zijn of haar omgeving. Bij ons voelen kinderen zich sterk en waardevol en weten wat ze willen. Iedere ouder bij Doomijn verwondert zich over de ontwikkeling van hun kind en deelt de verhalen hierover, met andere ouders en met ons. In de maatschappij zijn de kinderen van Doomijn een leven lang herkenbaar, omdat ze tevreden zijn met zichzelf en respectvol kijken naar hun omgeving.

Onze visie

Een kind leeft in het moment. In een veilige omgeving ontwikkelt het zich als vanzelf, gewoon omdat het een kind is! Een kind verwondert zich: het kijkt om zich heen, stelt vragen, speelt, onderzoekt, oefent en probeert. Een kind leert met en van andere kinderen. Bij Doomijn laten wij kinderen binnen en buiten experimenteren, ervaringen opdoen en onderzoeken waar zij blij van worden. Wij zien verwondering als het begin van alle wijsheid en spelen als de hoogste vorm van leren. Bij Doomijn volgen we daarom samen met jou als ouder het pad dat het kind in de kinderwereld bewandelt. Wij als volwassenen leren van onze kinderen. Vanuit de verwondering van het kind richten wij onze kinderwereld in. Zo groeien kinderen op tot de sociale, helpende en respectvolle burgers van de toekomst.