Peuteropvang in De Wolden - Doomijn | Kinderopvang

Peuteropvang in De Wolden

Op zoek naar een (VE-)peuterspeelzaal in gemeente De Wolden? Doomijn is altijd in de buurt! Je vindt ons in Alteveer, Koekange, Ruinen en Ruinerwold. Stap in de kinderwereld van onze kinderopvang, waar het altijd fijn en vertrouwd is. Hier krijgt jouw kind de ruimte om te ontdekken, fouten te maken en vies te worden. Want daar leer je van!

Van 2-4 jaar

Op de peuterspeelzaal ontwikkelt jouw kind zich door samen te spelen, delen en leren. Hier is alle ruimte om jezelf en nieuwsgierig te zijn. Wij zijn er elke dag met liefdevolle zorg, de volste aandacht en de leukste ideeën! Vanaf 2 jaar is jouw kind welkom op de peuteropvang bij Doomijn, tot hij of zij 4 jaar is en naar school gaat.

Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)

Kinderen met een (taal)achterstand hebben soms wat extra aandacht nodig. Op de peuterspeelzalen in de gemeente De Wolden bieden we daarom begeleiding met Voorschoolse Educatie (VE). We werken met de methode Piramide om kinderen te ondersteunen met spel en activiteiten. Spelenderwijs geven we kinderen nét dat beetje extra om straks een goede start te kunnen maken op de basisschool.

Voor wie?
Kinderen van 2,5 – 4 jaar, met een (risico op) achterstand in de Nederlandse taal, mogen vier dagdelen naar de peuterspeelzaal komen. Voor de eerste twee dagdelen betaal je zelf een bijdrage, de gemeente De Wolden betaalt het derde en vierde dagdeel.

Locaties in De Wolden

Doomijn is groots in kleinschaligheid: op onze locaties kent iedereen elkaar en krijgt elk kind de aandacht die hij of zij nodig heeft. En we zijn altijd dichtbij! Je vindt onze peuterspeelzalen op vier locaties in Alteveer, Koekange, Ruinen en Ruinerwold. Onze peuterspeelzalen zijn op diverse ochtenden geopend van 8.15 – 12.15 uur. Bij de locaties Dijkhuizen en Mr. Harm Smeengestraat kun je extra voorschoolse peuteropvang afnemen van 7.30 – 8.15 uur. Weten welke Doomijn-locatie voor jou dichtbij is?

Bekijk onze locaties
boom beer

Kosten peuteropvang bij Doomijn

Het uurtarief voor peuterspeelzaal onder de Wet Kinderopvangbij Doomijn is in gemeente De Wolden € 8,76. De maandelijkse ouderbijdrage verschilt per situatie, klik op onderstaande knop voor een overzicht.

Download overzicht ouderbijdrage

Rondleiding aanvragen

Het veilige en warme gevoel van de peuteropvang en de klik met een pedagogisch medewerker kun je zelf persoonlijk komen ervaren. Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding op de vestiging van jouw keuze.

Vraag een rondleiding aan

Contact

Heb je vragen over een van de locaties in De Wolden of wil je graag eens kennismaken? Neem contact op met de afdeling Klantadvies.

Contact met Klantadvies