Samen bouwen aan duurzaam werkgeverschap - Doomijn | Kinderopvang

Samen bouwen aan duurzaam werkgeverschap

Jouw reis naar een strategisch personeelsbeleid is begonnen! Stapsgewijs én spelenderwijs nemen wij je mee in de wereld van duurzaam werkgeverschap. Bekijk eerst het filmpje voor een korte inleiding en vergeet niet om alle letters op te schrijven. Veel plezier!

De eerste stap

Bekijk dit filmpje voor een korte introductie.

Opdracht 1

We gaan… zoeken! Woorden welteverstaan. Dus pak gauw een pen en open de woordzoeker via onderstaande knop, print ‘m uit en strepen maar! Er blijven een aantal letters over. Maak hier een woord van en noteer de tweede letter voor het toegangsticket.

Open de woordzoeker

Opdracht 2

In het filmpje van Alieke heb je kennisgemaakt met duurzaam werkgeverschap. In de woordzoeker ben je elementen uit de SWOT-analyse tegengekomen. Nu is het tijd om onze reis te vervolgen en dieper in te zoomen op deze SWOT. Op de laatste slide vind je een QR-code naar een vragenlijst waarin je jouw input kunt leveren.

Opdracht 3

Het volgende onderdeel is de visie. Deze start met het mensbeeld, gevolgd door leiderschap, de 3P’s en uiteindelijk de cultuur van Doomijn. Kijk je mee?

Opdracht 4

Het laatste station op onze reis: de HR-doelen voor de komende periode. Vergeet niet via de QR-code op de laatste slide jouw input te geven.

Heb jij het woord gevonden?

Als het goed is heb je alle letters genoteerd. Zet ze in de goede volgorde en ontdek welk woord wij bedoelen. Dit woord is jouw toegangsticket voor het managersoverleg. We gaan dan verder aan de slag met het strategisch personeelsbeleid. Tot dan!