Vakantiewerk in de kinderopvang - Doomijn | Kinderopvang

Vakantiewerk in de kinderopvang

Zoek jij een leuke baan voor in de vakanties en werk je graag met kinderen? Kom werken als pedagogisch medewerker bij Doomijn Kinderopvang! Hieronder lees je alle mogelijkheden.

Ga naar vacature

Flexibel werken in de invalpool

Als je in de invalpool werkt als pedagogisch medewerker, word je ingezet op verschillende locaties. Je vervangt collega’s bij ziekte of verlof. Dat is afwisselend en veelzijdig, want zo werk je op verschillende werkplekken, met verschillende collega’s én kinderen. Je gaat altijd aan de slag op locaties bij jou in de buurt. Heb je een auto tot je beschikking? Dan kun je ook in andere regio’s ingezet worden, maar altijd in overleg.

Vakantiewerk op de bso

Werk jij graag met oudere kinderen? Dan is de buitenschoolse opvang echt iets voor jou. In de zomer zijn wij open voor alle kinderen die naar onze vakantiebso komen. Dat betekent waterspelletjes en toffe workshops, een potje voetbal spelen of een speurtocht doen. En bevalt het goed? Grote kans dat je er na de zomer een leuke bijbaan aan overhoudt!

Lees meer

Kwalificeert jouw diploma?

Kwalificeert jouw diploma ook voor het werken op het kinderdagverblijf en de peuteropvang? Dan zijn er nog meer mogelijkheden! Bekijk de vacature via onderstaande knop.

Check mijn diploma

Dit krijg je ervoor terug

  • Een goed salaris: minimaal €15,- bruto per uur.
  • Een lekker cadeautje als je start (wat dat is verklappen we natuurlijk niet).
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen met coaching en training.
  • Een verwonderende baan met héél veel voldoening!

Vragen?

Onze recruiter Leoné helpt je graag verder! Bel of mail haar, of stuur een appje!