Wat kost kinderopvang? Dit betaal je bij Doomijn - Doomijn | Kinderopvang

Wat kost kinderopvang? Dit betaal je bij Doomijn

Goede kwaliteit en liefdevolle zorg voor jouw kind zijn het belangrijkst, maar laten we de kosten van kinderopvang niet vergeten. Want voor veel ouders wegen deze mee bij het kiezen voor een organisatie of locatie. Wat kost kinderopvang in jouw situatie en wat krijg je dan bij Doomijn? We vertellen je graag meer over onze tarieven. Ook hebben we een rekentool om de kosten en kinderopvangtoeslag voor jouw kind(eren) te berekenen.

Wat kost kinderopvang bij Doomijn?

Het uurtarief van kinderopvang verschilt per locatie. De tarieven kun je terugvinden op de locatiepagina van jouw opvang. De kosten voor het kinderdagverblijf zijn anders dan die voor peuteropvang of voor de bso. Wat je per maand betaalt, hangt onder meer af van het aantal dagen dat je afneemt. Het aantal uren keer de uurprijs noemen we de bruto kosten.

Betaal ik dit hele bedrag zelf?

Doordat je in veel gevallen recht hebt op kinderopvangtoeslag van de Dienst Toeslagen, hoef je niet alle kosten voor kinderopvang zelf te betalen. De bruto kosten min de kinderopvangtoeslag noemen we de netto kosten. Wat jouw netto kosten zijn, hangt af van de hoogte van je (verzamel)inkomen en van het aantal uren dat de minst werkende partner werkt. Met deze informatie wordt bepaald hoe hoog de kinderopvangtoeslag in jullie situatie is. Onder ‘Tarieven en toeslagen’ lees je meer over de voorwaarden hiervoor.

Wat zijn de kosten in mijn geval?

Bereken met onze rekentool gemakkelijk de kosten voor kinderopvang in jouw situatie. Hier vul je een aantal gegevens over je kind en de gewenste opvang in, hoeveel uur de minst werkende van jullie gaat werken en wat jullie verzamelinkomen per jaar is. Deze rekenhulp helpt je de maandelijkse kosten te berekenen.

Waar betaal ik eigenlijk voor?

Heel praktisch: flesvoeding en luiers, brood, fruit en gezonde tussendoortjes zijn bij onze prijs voor kinderopvang inbegrepen. Maar bij Doomijn krijg je niet alleen opvang voor jouw kind, zodat jij aan het werk kunt of andere activiteiten kan ondernemen. We staan ook iedere dag klaar met de allerleukste activiteiten om de ontwikkeling van elk kind te stimuleren. Met zorg en ondersteuning van onze pedagogisch medewerkers, die regelmatig getraind worden om hun kennis up to date te houden! We zorgen voor een veilige én uitdagende omgeving waarin jouw kind kan groeien en leren. Daarnaast zijn we er voor jou als ouder. Je kunt bij ons terecht met al je vragen rondom de ontwikkeling en opvoeding van jouw kind.

Wil je nog meer weten over de kosten voor kinderopvang, de tarieven van de locatie van jouw keuze of heb je andere praktische vragen? Onze klantadviseurs helpen je graag verder!