Tarieven en toeslagen - Doomijn | Kinderopvang

Tarieven en toeslagen

Of je nou opvang zoekt voor je baby, peuter of kleuter, één ding staat vast: je wilt het allerbeste voor jouw kind. Bij Doomijn betaal je niet alleen voor kinderopvang, maar krijg je nét dat beetje extra voor een duidelijke uurprijs! Van luiers, gezonde (fles)voeding, veel buitenspelen én vies worden tot de allerleukste (spel)activiteiten om de ontwikkeling te stimuleren onder begeleiding van ervaren pedagogisch medewerkers.

Locatiezoeker

Onze tarieven verschillen per locatie. Bekijk de tarieven van jouw locatie via onderstaande knop.

Vind jouw locatie

Kinderopvangtoeslag: voor wie, hoeveel en wanneer vraag je het aan?

De kinderopvang van Doomijn voldoet aan alle eisen die de Wet Kinderopvang voorschrijft. Daarmee komt onze kinderopvang in aanmerking voor een tegemoetkoming in de kosten voor kinderopvang, namelijk kinderopvangtoeslag. Wanneer je gebruik maakt van kinderopvang, peuteropvang of buitenschoolse opvang van Doomijn, kan je in aanmerking komen voor deze kinderopvangtoeslag. Om kinderopvangtoeslag te ontvangen, dienen jij en je eventuele partner aan een aantal wettelijke voorwaarden te voldoen. Welke dat zijn, lees je hier.

Hoeveel toeslag je krijgt, hangt onder andere af van je inkomen en leefsituatie: bekijk het in onze rekentool.

Kinderopvangtoeslag moet je aanvragen binnen drie maanden na de maand waarin je kind voor het eerst naar de opvang gaat. Maar je kunt het ook al van tevoren aanvragen. Wacht vooral niet te lang met aanvragen, anders loop je kinderopvangtoeslag mis.

Meer informatie nodig of wil je je kinderopvangtoeslag aanvragen of wijzigen? Ga dan naar de website van de Belastingdienst.