Tarieven en toeslagen - Doomijn | Kinderopvang

Tarieven en toeslagen

Of je nou opvang zoekt voor je baby, peuter of kleuter, één ding staat vast. Je wilt het allerbeste voor jouw kind. Bij Doomijn betaal je niet alleen voor kinderopvang, maar krijg je nét dat beetje extra voor een duidelijke uurprijs! Luiers, gezonde (fles)voeding, veel buitenspelen én vies worden en de allerleukste (spel)activiteiten om de ontwikkeling te stimuleren onder begeleiding van ervaren pedagogisch medewerkers.

Locatiezoeker

Onze tarieven verschillen per locatie. Bekijk de tarieven van jouw locatie via onderstaande knop.

Vind jouw locatie

Kinderopvangtoeslag

De kinderopvang van Doomijn voldoet aan alle eisen die de Wet Kinderopvang voorschrijft. Daarmee komt onze kinderopvang in aanmerking voor een tegemoetkoming in de kosten voor kinderopvang, namelijk kinderopvangtoeslag. Wanneer je gebruik maakt van kinder-, peuteropvang of buitenschoolse opvang van Doomijn, kan je in aanmerking komen voor deze kinderopvangtoeslag. Om kinderopvangtoeslag te ontvangen, dienen jij en je eventuele partner aan een aantal wettelijke voorwaarden te voldoen:

  • je krijgt kinderbijslag of een pleegouderbijdrage voor het kind. Of je onderhoudt je kind in belangrijke mate;
  • je kind staat op je woonadres ingeschreven;
  • jij en je partner hebben de Nederlandse nationaliteit of een geldige verblijfsvergunning; en
  • jij en je eventuele partner werken, studeren of volgen een traject om werk te vinden. Of je volgt verplicht een inburgeringscursus bij een gecertificeerde instelling.

Hoeveel toeslag je krijgt, hangt onder andere af van je inkomen en leefsituatie. Kinderopvangtoeslag dient binnen drie maanden na de maand waarin je kind voor het eerst naar de opvang gaat aangevraagd te worden. Wacht daarom niet te lang met aanvragen, anders loop je kinderopvangtoeslag mis.

Meer informatie nodig, kinderopvangtoeslag berekenen, aanvragen en/of wijzigen? Ga dan naar de website van de Belastingdienst.