Events - Doomijn | Kinderopvang

Events

We hebben bij Doomijn een gepassioneerd consulententeam. Vol energie en creatieve ideeën bedenken en ontwikkelen zij de leukste en meest verwonderende activiteiten. En daar zijn we trots op! Op deze pagina vind je een mooi overzicht en meer info over de activiteiten die ze aanbieden. Heb je vragen of zie je kansen voor samenwerking? Neem dan contact met ons op via activiteiten@doomijn.nl.

10-weekse cursus: Muziek op Schoot

Samen muziek maken vormt een bron van plezier! Gezellig en ongedwongen spelen met eenvoudige instrumenten zoals sambaballen, bellenkransen en ritmestokjes. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Maar het mooiste moet nog komen: jij kan dit van dichtbij meemaken! Ontdek samen met jouw kleine muzikant de kleurrijke materialen zoals danslinten, hoepels en badeendjes en zing mee uit volle borst met alle kinderliedjes. Ontdek de viool, hapidrum of het klokkenspel. En dat tussen de konijnen, ezels en wilde bloemen. Daar wil je.. nee, daar moet je bij zijn! De lessen starten 3x per jaar in september, januari en april. Meer info en inschrijven via onderstaande link.

Lees hier meer of meld je aan

Babyconcert

In samenwerking met Hedon Zwolle verzorgt onze consulent Muziek, Daniëlla, twee keer per jaar een babyconcert. Hier beleef je sámen met je kind van heel dichtbij muziek, instrumenten en materialen. Niet passief, maar gericht op interactie. Samen zingen, kiekeboe spelen, rinkelen met belletjes…. Even met elkaar genieten van een muzikaal warm bad! Alle drie de concerten zijn helaas uitverkocht. Maar er is goed nieuws! Want op zaterdag 16 november staat er weer een babyconcert gepland. Wil jij hier graag bij zijn met jouw baby? Houd dan onze Facebook en Instagram in de gaten voor de kaartverkoop.

De Kop van de Kat

Het is feest in Hedon: Daniëlla is jarig! Iedereen is uitgenodigd, maar waar zijn de ballonnen en de slingers? De stoel is niet versierd en de taart is opgegeten door de muizen… Gelukkig zijn er wel cadeaus. Zou het met een beetje hulp toch nog een échte verjaardag worden? Zing, dans en doe mee met ‘De Kop van de Kat’. Een interactieve muziektheatervoorstelling voor peuters en kleuters. Door bekende kinderliedjes maken de kinderen kennis met verschillende muziekstijlen. Begeleid op onder andere de viool, altviool en cello. Omdat het een verjaardagsfeestje is mogen de kinderen verkleed komen. Kom vast een halfuur voor de voorstelling: er liggen allerlei materialen klaar om je eigen feestmuts te knutselen. Muziek wordt live gespeeld door de musici van strijkkwartet Amarens samen met Daniëlla Snijders. De regie is in handen van Ignas Heuvelink. Op zaterdag 19 oktober staat er weer een voorstelling gepland! Wil je hier graag bij zijn met jouw kind? Houd dan onze Facebook en Instagram in de gaten voor de kaartverkoop.

Kinderdisco XS

Hedon is het decor van Kinderdisco XS. De állerleukste kinderdisco van Noord-Nederland voor groepen 3 en 4. Net als bij feesten voor volwassenen heeft de Kinderdisco XS spectaculair licht en geluid. Deze editie is een speciale blacklight editie met speciale lampen waarbij lichte kleding extra goed zichtbaar is. Op vrijdag 14 juni vindt de Kinderdisco XS weer plaats! Wil je hier ook graag bij zijn? Koop dan een kaartje via de onderstaande link.

Koop hier je tickets

Kinderdisco XXL

Hedon is het decor van Kinderdisco XXL. De allergrootste kinderdisco van Noord-Nederland met ruimte voor 850 kinderen uit groep 6, 7 en 8. Net als bij feesten voor volwassenen heeft de Kinderdisco XXL spectaculair licht en geluid. Deze editie is een speciale blacklight editie met speciale lampen waarbij lichte kleding extra goed zichtbaar is. Op vrijdag 14 juni vindt de Kinderdisco XXL weer plaats! Wil je hier ook graag bij zijn? Koop dan een kaartje via de onderstaande link.

Koop hier je tickets

Muzikaal Prentenboek Zwolle

Samen met je kind genieten van een sfeervol prentenboek. Voorlezen en muziek maken bij grote, schitterende platen. En blijf vooral niet stil zitten! Want samen muziek maken is hartstikke gezellig. Speel mee op eenvoudige instrumenten, zing kinderliedjes uit volle borst en dans met kleurrijke materialen. Zo wordt samen lezen wel héél leuk! Er zijn nieuwe data bekend voor deze activiteit. Op woensdag 4 oktober, 13 december, 24 januari, 20 maart én 12 juni vindt het Muzikaal prentenboek plaats in obs De Octopus in Zwolle Zuid. Je kunt je aanmelden via de onderstaande link.

Lees hier meer of meld je aan

Doe mee(r) met een boek

In samenwerking met Stadkamer organiseren we iedere laatste zaterdag van de maand 'Doe mee(r) met een boek'. Er zal gelezen worden uit een prachtig prentenboek en er is volop ruimte om te zingen en te spelen met muziekinstrumenten en kleurrijke materialen. Voor kinderen van 1 t/m 4 jaar. Wil je hier ook graag bij zijn? Dat kan! Je kunt gratis een plekje reserveren via de onderstaande link van de Stadkamer Zwolle.

Lees hier meer of meld je aan
peuter met boek