Events - Doomijn | Kinderopvang

Events

We hebben bij Doomijn een gepassioneerd consulententeam. Vol energie en creatieve ideeën bedenken en ontwikkelen zij de leukste en meest verwonderende activiteiten. En daar zijn we trots op! Op deze pagina vind je een mooi overzicht en meer info over de activiteiten die ze aanbieden.

10-weekse cursus: Muziek op Schoot

Samen muziek maken vormt een bron van plezier! Gezellig en ongedwongen spelen met eenvoudige instrumenten zoals sambaballen, bellenkransen en ritmestokjes. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Maar het mooiste moet nog komen: jij kan dit van dichtbij meemaken! Ontdek samen met jouw kleine muzikant de kleurrijke materialen zoals danslinten, hoepels en badeendjes en zing mee uit volle borst met alle kinderliedjes. Ontdek de viool, hapidrum of klokkenspel. Wat een belevenis! En dat tussen de konijnen, ezels en wilde bloemen. Daar wil je.. nee, daar moet je bij zijn!

Klik hier voor meer info!

Kop van de kat

Het is feest in Hedon: Daniëlla is jarig! Iedereen is uitgenodigd, maar waar zijn de ballonnen en de slingers? De stoel is niet versierd en de taart is opgegeten door de muizen… Gelukkig zijn er wel cadeaus. Zou het met een beetje hulp toch nog een échte verjaardag worden? Zing, dans en doe mee met ‘De Kop van de Kat’. Een interactieve muziektheatervoorstelling voor peuters en kleuters. Door bekende kinderliedjes maken de kinderen kennis met verschillende muziekstijlen. Begeleid op onder andere de viool, altviool en cello. Omdat het een verjaardagsfeestje is mogen de kinderen verkleed komen. Kom vast een halfuur voor de voorstelling: er liggen allerlei materialen klaar om je eigen feestmuts te knutselen. Muziek wordt live gespeeld door de musici van strijkkwartet Amarens samen met Daniëlla Snijders. De regie is in handen van Ignas Heuvelink.

Klik hier voor meer info!

Kinderdisco XXL

Op vrijdag 18 oktober is Hedon het decor van een nieuwe editie van Kinderdisco XXL. De allergrootste kinderdisco van Noord-Nederland met ruimte voor 850 kinderen uit groep 6, 7 en 8. Net als bij feesten voor volwassenen heeft de Kinderdisco XXL spectaculair licht en geluid. Deze editie is een speciale blacklight editie met speciale lampen waarbij lichte kleding extra goed zichtbaar is.

Klik hier voor meer info!

Babyconcert

In samenwerking met Hedon Zwolle verzorgt Daniëlla regelmatig babyconcerten. Hier beleef je sámen met je kind van heel dichtbij, muziek, instrumenten en materialen. Niet passief, maar gericht op interactie. Samen zingen, kiekeboe spelen, rinkelen met belletjes…. Even niet bezig zijn met slapeloze nachten, maar met elkaar genieten van een muzikaal warm bad! Er is nog geen nieuwe datum bekend wanneer het volgende babyconcert zal zijn. Zodra er een nieuwe datum bekend is laten we het weten!