10-weekse cursus: Muziek op Schoot - Doomijn | Kinderopvang

10-weekse cursus: Muziek op Schoot

Samen muziek maken vormt een bron van plezier! Gezellig en ongedwongen spelen met eenvoudige instrumenten zoals sambaballen, bellenkransen en ritmestokjes. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Maar het mooiste moet nog komen: jij kan dit van dichtbij meemaken! Ontdek samen met jouw kleine muzikant de kleurrijke materialen zoals danslinten, hoepels en badeendjes en zing mee uit volle borst met alle kinderliedjes. Ontdek de viool, hapidrum of klokkenspel. Wat een belevenis! En dat tussen de konijnen, ezels en wilde bloemen. Daar wil je.. nee, daar moet je bij zijn!

Ben jij erbij?

Op vrijdag 16 september 2022 start op Wijkboerderij De Eemhoeve de 10-weekse cursus ‘Muziek op Schoot’.  De cursus loopt tot en met 25 november (herfstvakantie niet). Dé kans om samen met jouw kind op een speelse manier kennis te maken met verschillende muziekinstrumenten.

Tijd
De activiteit duurt 45 minuten. Aansluitend is er gelegenheid om samen iets te drinken. Bij voldoende aanmeldingen starten er twee leeftijdsgebonden groepen. Je kind wordt geplaatst naar leeftijd, op het moment van starten.

Groep 0-2 jaar
09.00 – 09.45 uur

Groep 2-4 jaar
10.00 – 10.45 uur

Kosten
Je schrijft je in voor het hele blok van 10 lessen en betaalt hiervoor middels factuur een bedrag van €100,-. Tussentijds instromen is mogelijk mits er nog plek is in de groep. Je betaalt vanaf het instroommoment voor alle resterende lessen. Betaling per les is niet mogelijk. De kosten zijn inclusief koffie en thee.

De groep zit vol bij 10 deelnemers.

Aanmeldformulier    Meer informatie over de 10-weekse cursus?

    Mail dan naar muziekopschoot@doomijn.nl (Daniëlla is op vakantie van 18 juli t/m 8 augustus)

    Maak kennis met Daniëlla Snijders

    Doomijn heeft verschillende activiteitenconsulenten in huis voor onder andere dans, muziek en evenementen. Daniëlla is Consulent Muziek bij Doomijn, bekend van ‘Doe mee(r) met een boek’ in samenwerking met de Stadkamer en de Doomijn Babyconcerten in samenwerking met Hedon. Zij is ook gediplomeerd Docent Muziek op Schoot.

    Meer weten over Daniëlla? Klik hier!