10-weekse cursus: Muziek op Schoot - Doomijn | Kinderopvang

10-weekse cursus: Muziek op Schoot

Samen muziek maken vormt een bron van plezier! Gezellig en ongedwongen spelen met eenvoudige instrumenten zoals sambaballen, bellenkransen en ritmestokjes. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Maar het mooiste moet nog komen: jij kan dit van dichtbij meemaken! Ontdek samen met jouw kleine muzikant de kleurrijke materialen zoals danslinten, hoepels en badeendjes en zing mee uit volle borst met alle kinderliedjes. Ontdek de viool, hapidrum of klokkenspel. Wat een belevenis! En dat tussen de konijnen, ezels en wilde bloemen. Daar wil je.. nee, daar moet je bij zijn!

Ben jij erbij?

Op vrijdag 15 september start blok 1 van de 10-weekse cursus ‘Muziek op Schoot’ op Wijkboerderij De Eemhoeve. Dé kans om samen met jouw kind op een speelse manier kennis te maken met verschillende  muziekinstrumenten. De data voor blok 1 zijn:

  • 15, 22, 29 september
  • 6, 13, 20 oktober (27 oktober herfstvakantie)
  • 3, 10, 17, 24 november

Tijd
De activiteit duurt 45 minuten. Aansluitend is er gelegenheid om samen iets te drinken. Bij voldoende aanmeldingen starten er twee leeftijdsgebonden groepen. Je kind wordt geplaatst naar leeftijd, op het moment van starten.

Groep 0-2 jaar
09.00 – 09.45 uur

Groep 2-4 jaar
10.00 – 10.45 uur

Kosten
Je schrijft je in voor het hele blok van 10 lessen en betaalt hiervoor middels factuur een bedrag van €100,-. Tussentijds instromen is helaas niet meer mogelijk omdat de groepen vol zitten. Maar op vrijdag 15 september starten we met een nieuw blok! Je betaalt vanaf het instroommoment voor alle resterende lessen. Betaling per les is niet mogelijk. De kosten zijn inclusief koffie en thee.

Er is plek voor 10 deelnemers.

Aanmeldformulier  Meer informatie over de 10-weekse cursus?

  Mail dan naar muziekopschoot@doomijn.nl

  Maak kennis met Daniëlla Snijders

  Doomijn heeft verschillende activiteitenconsulenten in huis voor onder andere dans, muziek en evenementen. Daniëlla is Consulent Muziek bij Doomijn, bekend van ‘Doe mee(r) met een boek’ in samenwerking met de Stadkamer en de Doomijn Babyconcerten in samenwerking met Hedon. Zij is gediplomeerd Docent 'Muziek op Schoot' en verzorgt ook de peuter-kleutervoorstelling 'De Kop van de Kat'.

  Meer weten over Daniëlla? Klik hier!