Flexibel werken in de invalpool - Doomijn | Kinderopvang

Flexibel werken in de invalpool

Wil jij flexibel werken in de kinderopvang? Dat kan in de invalpool! Je werkt wanneer en hoeveel het jou uitkomt en dat kan dus iedere week anders zijn.

Verschillende locaties

Als je in de invalpool werkt als pedagogisch medewerker, word je ingezet op verschillende locaties. Je vervangt collega’s bij ziekte of verlof. Dat is afwisselend en veelzijdig, want zo werk je op verschillende werkplekken, met verschillende collega’s én kinderen. Je gaat altijd aan de slag op locaties bij jou in de buurt. Heb je een auto tot je beschikking? Dan kun je ook in andere regio’s ingezet worden, maar altijd in overleg.

Jouw rol als invalkracht

Als invalkracht zorg je ervoor dat jouw collega’s op de locatie het dagelijks reilen en zeilen in goede banen kunnen leiden. Dat doe je door te je focussen op jouw allerbelangrijkste verantwoordelijkheid: de kinderen. Met het pedagogisch beleidsplan van Doomijn als richtlijn geef je ieder kind een fijne plek.

Check jouw diploma

Kwalificeert jouw diploma voor de kinderopvang?

Doe diplomacheck

Jouw collega’s

Als invalkracht werk je met heel veel verschillende collega’s, maar heb je ook een vast team. Vier keer per jaar komen jij en alle andere invalkrachten samen voor een teamoverleg. Om te leren, inspireren en sparren met elkaar.

Daarom is de invalpool iets voor jou

  • Je werkt graag op verschillende plekken en met verschillende collega’s
  • Je wilt ontdekken wat je leuk vindt
  • Je houdt van afwisseling
  • Je studeert of hebt een andere baan, en bent wisselend inzetbaar