Buitenschoolse opvang Adventure de Maten - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Adventure de Maten

Adventure BSO De Maten is een bruisende plek waar kinderen hun hart op kunnen halen. Zowel binnen als buiten kunnen basisschoolkinderen van alle leeftijden uit talloze activiteiten kiezen: de nadruk ligt op lekker bezig zijn in de natuur. We hebben nauwe samenwerking met basisschool de PloegMarkeKosmos en de Bongerd. 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00 - 18:15 uur
Donderdag Gesloten
Vrijdag 12:00 - 18:15 uur

Contactgegevens

Polderweg 4
7327 GX, Apeldoorn

Op woensdag en vrijdag is het tijd voor avontuurlijk buitenspelen!

We houden bij de Adventure bso van zoveel mogelijk buiten zijn. Waar we met de kinderen kunnen rennen, ravotten, kikkers vangen, spannende spellen doen, hutten bouwen en misschien wel marshmallows roosteren boven een mooi vuurtje. Oja, en vies worden mag! We maken gebruik van het scouting gebouw en terrein van de Hertog van Gelregroep aan de Polderweg. Vervoer van school naar de Adventure bso wordt (gratis) door Doomijn geregeld. Ouders halen hun kinderen op bij de Adventure bso.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

14 oktober 2020

Wat is er leuker dan marshmallows roosteren boven een zelfgestookt vuur?

19 juni 2020

Grote schoonmaak!

30 oktober 2019

We maakten gezichten van klei en materialen uit de natuur!

Een team van enthousiaste medewerkers

Irene

pedagogisch medewerker

Mirjan

pedagogisch medewerker

Melissa

pedagogisch medewerker

Yvonne

pedagogisch medewerker

Klaasje

pedagogisch medewerker

Ellen Roos

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Apeldoorn 2023

Tarieven Uurtarief
52 wkn € 8,33
41 wkn € 9,10
41 wkn + 6 dgn € 8,87
41 wkn + 12 dgn € 8,76
41 wkn + 24 dgn € 8,57
Flexibele/incidentele opvang € 9,33

Blog & magazines