Buitenschoolse opvang Beukenstraat - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Beukenstraat

School uit? Bso in! Bij ons aan de Beukenstraat is het superfijn om te zijn. En vooral ook heel gezellig, want we zijn een bso voor en mét iedereen. Samen spelen, samen sporten, samen plezier maken, daarvoor is hier alle tijd en ruimte! We zitten in basisschool de Springplank, dus dat betekent ook écht samen. 

Openingstijden

Maandag 14.30 - 18:15 uur
Dinsdag 14.30 - 18:15 uur
Woensdag 12.30 - 18:15 uur
Donderdag 14.30 - 18:15 uur
Vrijdag 12.30 - 18:15 uur

Contactgegevens

Beukenstraat 83
8021 XA, Zwolle

Op deze locatie vind je ook:

Altijd wat te doen, beleven en ontdekken

Samen is in onze bso ook echt samen. We zijn namelijk gevestigd in basisschool de Springplank, samen met het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal. Dat is een boel beweging en gezelligheid bij elkaar – altijd wat te doen, beleven en ontdekken dus. Precies wat je zoekt in je eigen, vrije uurtjes na school.

“Bij ons aan de Beukenstraat is het superfijn om te zijn. En heel gezellig, want we zijn een bso voor en mét iedereen!”

Andrea van der Burg, manager

Binnenpret en buitenplezier, dat vind je hier!

We zijn dan wel een kleinschalige bso, maar we pakken groots uit. Ook dat doen we met elkaar. Zo hebben we samen met de basisschool de leukste naschoolse activiteiten voor je in petto. Er is elke dag wel iets leuks te doen. Onze sport- en spelmiddagen bijvoorbeeld. Ook delen we een groot podium en een al evenzo grote gymzaal. Alle ruimte voor creatief en sportief plezier dus.

Ook in de buitenlucht vermaken we ons hier opperbest. In de grote groene tuin kun je alle kanten op. Relaxen en chillen in de zon? Kan! Je verwonderen over bloemen en beestjes? Doen! Rennen en ravotten op het schoolplein? Ga je gang! Koken en bakken? Trek het keukenschort maar aan! Heb je zelf andere gezelligen of spannenden ideeën? Aan jou de keuze!

Zin om buiten de hekken van onze bso op pad te gaan? Ook dat doen we gezellig samen. Wandelen in het bos, boodschapen doen of naar de bios in het centrum om de hoek, konijnen knuffelen op de kinderboerderij of zwaaien en zwieren in de speeltuin. We zeiden het al: er is zóveel te doen en beleven!

Wist je dat?
Extra leuk: vriendjes en vriendinnetjes zijn altijd welkom op onze bso, net als de kinderen uit de buurt. Want zeg nou zelf, samen is gewoon gezelliger!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

10 maart 2020

Op een regenachtige dag gaan wij gezellig sjoelen.

3 december 2019

Wij zijn klaar voor het sinterklaasfeest!

20 mei 2019

Kunst aan de Beukenstraat! Kinderen van het kinderdagverblijf en de bso hebben samen schilderijen gemaakt voor op de groep.

Een team van enthousiaste medewerkers

Joyce

pedagogisch medewerker

Andrea

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk 2023

tarieven Uurtarief
52 weken € 8,33
41 wkn € 9,10
41 wkn + 6 dgn € 8,87
41 wkn + 12 dgn € 8,76
41 wkn + 24 dgn € 8,57
Flexibele/incidentele opvang (op een select aantal locaties) € 9,33

Blog & magazines