Kinderdagverblijf Beukenstraat - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf Beukenstraat

Bij ons gaat het om beleven en ondernemen. Want dat is wat ieder kind het liefst doet, zo klein als ze zijn. We hebben een zee aan ruimte en dat terwijl we midden in de stad zitten. Juist door die combinatie is bij ons elke dag een nieuw avontuur.

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18.15 uur
Dinsdag 07:30 - 18.15 uur
Woensdag 07:30 - 18.15 uur
Donderdag 07:30 - 18.15 uur
Vrijdag 07:30 - 18.15 uur

Fris groen in de stoere stad

Met onze verticale groep (0 – 4 jaar) van maximaal zestien kinderen ontstaat de fijnste plek om te spelen en te leren. Van elkaar en van alles wat er te doen is. Heerlijk rennen op het enorme speelplein en kruipen door de tunnel in onze eigen heuvel. Of samen kijken bij de brandweer, de kinderboerderij of supermarkt. Naast die stadse avonturen valt er ook veel te beleven in onze eigen natuur: de moestuin vol planten, kleuren en smaken. En het ‘ontdekpad’ is een feest voor kleine voetjes en handjes, want hier valt nogal wat te voelen en ervaren.

Binnen is trouwens minstens zoveel te doen. We zitten namelijk in brede school de Sprinplank met een grote gymzaal en lange gangen om te fietsen en te bewegen. Een actieve opvang met vaste, vertrouwde leidsters. Zo maken we samen van elke dag een uitje.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

9 april 2024

Thema: Lente

Het thema is lente bij de Beukenstraat!  De kinderen stempelen tulpen met een vork.

28 november 2023

Vlaggenlijn verven

'Hij komt, hij komt.. De lieve goede Sint!'

7 november 2023

Herfst

Samen vies worden én  stampen in de plassen, dat is leuk!

Een team van enthousiaste medewerkers

Lindi

pedagogisch medewerker

Marscha

pedagogisch medewerker

Joyce

pedagogisch medewerker

Elly

manager

Manuela

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Opvang Uurtarief
52 weken € 10,71
41 weken € 11,80
Extra opvang op factuur € 12,11

Blogs & magazines