Kinderdagverblijf Beukenstraat

Bij ons gaat het om beleven en ondernemen. Want dat is wat ieder kind het liefst doet, zo klein als ze zijn. We hebben een zee aan ruimte en dat terwijl we midden in de stad zitten. Juist door die combinatie is bij ons elke dag een nieuw avontuur.

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18.15 uur
Dinsdag 07:30 - 18.15 uur
Woensdag 07:30 - 18.15 uur
Donderdag 07:30 - 18.15 uur
Vrijdag 07:30 - 18.15 uur

Fris groen in de stoere stad

Met onze verticale groep (0 – 4 jaar) van maximaal zestien kinderen ontstaat de fijnste plek om te spelen en te leren. Van elkaar en van alles wat er te doen is. Heerlijk rennen op het enorme speelplein en kruipen door de tunnel in onze eigen heuvel. Of samen kijken bij de brandweer, de kinderboerderij of supermarkt. Naast die stadse avonturen valt er ook veel te beleven in onze eigen natuur: de moestuin vol planten, kleuren en smaken. En het ‘ontdekpad’ is een feest voor kleine voetjes en handjes, want hier valt nogal wat te voelen en ervaren.

Binnen is trouwens minstens zoveel te doen. We zitten namelijk in brede school de Sprinplank met een grote gymzaal en lange gangen om te fietsen en te bewegen. Een actieve opvang met vaste, vertrouwde leidsters. Zo maken we samen van elke dag een uitje.

Een team van enthousiaste medewerkers

Lindi Pluim

pedagogisch medewerker

Maroushka Holder

pedagogisch medewerker

Joyce Dijk

pedagogisch medewerker

Andrea van der Burg

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf Zwolle, Noord en Harderwijk 2021

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,03
41 weken € 9,95
Flexibele opvang (op een select aantal locaties) € 10,21
Incidentele opvang € 10,21

Blog & magazines