Buitenschoolse opvang Beulakerwiede - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Beulakerwiede

Heerlijk buitenspelen in een prachtige, groene omgeving én ruimte voor creativiteit, kunst en cultuur? Dat vind je bij bso Beulakerwiede.

Openingstijden

Maandag 14:00 - 18:15 uur
Dinsdag 14:00 - 18:15 uur
Woensdag 14:00 - 18:15 uur
Donderdag 14:00 - 18:15 uur
Tijdens de vakanties en de vrijdag clusteren wij nog wel met buitenschoolse opvang Rijnlaan. Op vrijdag gaan we ook open bij een gelijktijdige aanmelding van minimaal 4 kinderen.

Contactgegevens

Beulakerwiede 4
8033 CS, Zwolle

Op deze locatie vind je ook:

Een kleine locatie met veel mogelijkheden

Heerlijk buitenspelen in een prachtige, groene omgeving én ruimte voor creativiteit, kunst en cultuur? Dat vind je bij bso Beulakerwiede. Met basisschool De Wieden vormen we een IKC en samen met onze partner Stadkamer zorgen we voor het leukste aanbod. Hier kan ieder kind eindeloos spelen en zich volop ontwikkelen!

We zijn nog maar net begonnen op deze locatie, dat betekent: alle ruimte voor jouw eigenheid en ideeën om van de bso een fijne plek te maken. Want jij weet het best wat je na een lange schooldag nodig hebt.

Wat gaan we vanmiddag doen? Jij mag het zeggen! Spelen we verstoppertje in de bosjes bij de Wijde AA of gaan we lekker voetballen op het plein? Als je liever binnen speelt, kan dat natuurlijk ook. Kom bouwen en knutselen in ons atelier of na schooltijd even chillen in de chillhoek. Als het eens écht slecht weer is, mogen wij gebruik maken van het fijne speellokaal dus ook binnen kun jij je energie helemaal kwijt.

Onze locatie is kleinschalig maar met grote mogelijkheden. We kennen elkaar bij naam en zijn er voor elkaar. Samen bedenken we hoe een middag op de bso eruit ziet; zo is iedereen betrokken en maken we er iedere dag een feestje van!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

23 maart 2023

Lente schildering

De lente is aangebroken, ook bij ons op de BSO. De oudste kinderen hebben mooie raamschilderingen gemaakt, zo is het gelijk een stuk kleurrijker op onze groep 🌈🌼🌷🌸

16 maart 2023

Uitje naar de Stadkamer

We zijn vandaag met de kinderen van de BSO naar de Stadkamer gewandeld. We lazen een mooi boek, deden een spel en zochten uiteraard zelf boeken uit om mee te nemen naar de BSO 😊

Een team van enthousiaste medewerkers

Melissa

pedagogisch medewerker

Elly

Manager

Hilma

pedagogisch medewerker

Serpil

pedagogisch medewerker

Magda

pedagogisch medewerker

Douha

pedagogisch medewerker

Heerlijk buitenspelen in een prachtige, groene omgeving én ruimte voor creativiteit, kunst en cultuur? Dat vind je bij bso Beulakerwiede.

Opvang Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines