Kinderdagverblijf Beulakerwiede - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf Beulakerwiede

Ruimte om te spelen, leren en te groeien. Kinderen worden hier groot en blij. Temidden van veel gezelligheid, want met het kindercentrum en basisschool De Wieden vormen we een IKC. Groeien en plezier maken doen we hier dus écht samen.

 

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:15 uur
Dinsdag 07:30 - 18:15 uur
Woensdag 07:30 - 18:15 uur
Donderdag 07:30 - 18:15 uur
Vrijdag 07:30 - 18:15 uur

Elke dag een ontdekking

Naast zorg en aandacht krijgen de kinderen bij ons veel meer. Ruimte, rust en vooral veel plezier. Dat maakt de dagen bij ons zo leuk! We houden van groen en natuur. Die vind je volop om ons heen. We spelen verstoppertje tussen struiken en bosjes, gaan op bezoek bij de dieren van de kinderboerderij en spelen in het gras en in de zandbak. Buiten zijn, dat vinden we fijn. En regent het of is het te koud, dan mogen we ook de gymzaal in. Rennen en ravotten kan dus altijd. We vermaken ons ook in onze eigen ruimte. Met thema’s bijvoorbeeld. Ook in de verschillende hoeken is van alles te beleven en te onderzoeken. En dat elke dag.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

9 december 2022

December 2022

Vandaag kwam de boekenbakfiets langs. De kinderen werden interactief voorgelezen uit het boek Coco kan het!

27 september 2022

Thema mensen

We zijn begonnen met het thema: Mensen. Deze week behandelen we emoties. Kinderen kunnen dmv voorbeelden en een spiegel zelf proberen een emotie na te doen met hun mimiek. Dat levert leuke gezichten op!

27 september 2022

Thema mensen.

Deze week behandelen we de emoties. Kinderen kunnen dmv voorbeelden en een spiegel zelf proberen de emoties na te doen met hun mimiek.

Een team van enthousiaste medewerkers

Melanie

pedagogisch medewerker

Debbie

pedagogisch medewerker

Bertine

pedagogisch medewerker

Romy

pedagogisch medewerker

Lisa

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf Zwolle, Noord en Harderwijk 2023

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,44
41 weken € 10,40
Flexibele opvang (op een select aantal locaties) € 10,67
Incidentele opvang € 10,67

Blog & magazines