Buitenschoolse opvang de Bongerd - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang de Bongerd

Samen spelen, samen groeien en samen genieten. Dat is bso De Bongerd in een paar woorden. Eigenlijk doen we hier álles samen. Dat is nou zo fijn aan onze bso: in je vrije uurtjes na school samen de wereld ontdekken. Daarvoor is hier alle ruimte.

Openingstijden

Maandag 14.15 - 18.15 uur
Dinsdag 14.15 - 18.15 uur
Woensdag 14.15 - 18.15 uur
Donderdag 14.15 - 18.15 uur
Vrijdag 14.15 - 18.15 uur
Voorschoolse opvang mogelijk van 07.30 - 08.30 uur. Op woensdag en vrijdag vangen wij de kinderen op bij bso Adventure, de Maten.

Contactgegevens

Muntersdonk 13
7326 BD, Apeldoorn

Op deze locatie vind je ook:

Alles om te boeien en te groeien

Samen, dat is reuze gezellig. En leerzaam bovendien, want met elkaar doe, weet, kun en beleef je meer. Daarom werkt onze bso volop samen met basisschool De Bongerd. We maken gebruik van de hal in het schoolgebouw, dus we zitten heel dicht bij elkaar. En dat heeft zo z’n voordelen.

Onze pedagogisch medewerkers en de leerkrachten van de basisschool weten elkaar goed te vinden. Samen weten we precies wat alle kinderen nodig hebben en leuk vinden. Dat maakt onze bso een extra mooie plek om te zijn. Want spelen, leren en ontdekken gaat zo in één lijn door. Voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar.

Zo werken we het liefst met een combinatiefunctionaris. Dat zijn twee functies in één: pedagogisch medewerker en onderwijsassistent. De functionaris werkt zowel op de bso als in de klas. Zij weet precies wat er speelt, wie de kinderen zijn én wat ze nodig hebben en leuk vinden. Praktisch en fijn!

Zoveel gezelligheid na schooltijd!

Opvang en onderwijs gaan bij ons dus hand in hand. We werken met leuke en leerzame thema’s die de kinderen herkennen uit het onderwijs. Cultuur, sport, natuur… Alles komt voorbij. We kletsen erover, we knutselen, zingen en dansen. Tja, wat doen we hier eigenlijk niet?

Binnen vermaken we ons opperbest. Chillen in het speellokaal, samen spellen doen, grote bouwwerken maken of lekker relaxed met een boekje in een hoekje. Ook dat kan en mag. Of we buiten ook plezier hebben? Nou en of!

Op ons grote speelplein kunnen we rennen en ravotten. Daar valt zoveel te ontdekken en beleven. Oh, en op woensdag en vrijdag gaan we samen naar Adventure bso De Maten. Op adventure, genieten van de natuur, hutten bouwen en kikkers vangen. Vies worden mag! Je hoort het, spelen, ontdekken, leren en plezier maken gaat perfect samen op bso De Bongerd. Kom je snel kijken?

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

12 april 2024

Vulkaan bouwen

We gingen een vulkaan bouwen en als hij groot genoeg was gingen we hem laten uitbarsten!

27 februari 2024

Sport en spel on tour

Menno kwam sport- en spelles geven! Hij had van alles meegenomen, namelijk: boogschieten, bokshandschoenen, hoepels en pingpongballen. De kinderen deden allemaal vrolijk mee!

20 november 2023

Sint is weer in het land!

We maken op de buitenschoolse opvang een pepernoten fabriek!

Een team van enthousiaste medewerkers

Yvonne

pedagogisch medewerker

Ellen Roos

manager

Sylvia

pedagogisch medewerker

Heidi

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk, Apeldoorn 2024

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines