Kinderdagverblijf de Bongerd - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf de Bongerd

Klein in omvang, groot in plezier. Op kinderdagverblijf De Bongerd is het goed toeven. Onze locatie in Basisschool de Bongerd, in de kindvriendelijke wijk De Maten, is huiselijk en bovenal heel gezellig. Een fijne plek dus om met elkaar de wereld te verkennen.

Openingstijden

Maandag 07.30 - 18.15 uur
Dinsdag 07.30 - 18.15 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 07.30 - 18.15 uur
Vrijdag Gesloten

Contactgegevens

Muntersdonk 13
7326 BD, Apeldoorn

Op deze locatie vind je ook:

Kleine stappen, grote ontdekkingen

Op verkenning en ontdekking, dat doen we hier elke dag. En als het even kan: samen. Want door veel samen te doen, leer je ook veel van elkaar. We zijn dan wel kleinschalig met één groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar, we zitten óók in een basisschool. En dat heeft z’n voordelen. Er is goed en nauw contact met de school en we werken met dezelfde thema’s als de kleuterklassen. Leuk en leerzaam dus. En we draaien af en toe mee met groep 1/2. Dat is ook nog eens een goede voorbereiding op wat er straks komen gaat. Een kleine stap dus als je straks vier jaar én groot bent.

Samen dingen doen en ontdekken

We hebben aandacht voor samen én voor ieder kind. Samen spelen vinden we leuk en belangrijk, net als zelfstandigheid, creativiteit en nieuwsgierigheid. Dat mag allemaal in eigen tempo. Je eigen weg vinden, daar gaat het om. Dat kan binnen in ons lokaal of in het speellokaal en het kan buiten. Want daar zijn we ook graag. Kastelen bouwen in de zandbak en zorgen voor de groenten in onze moestuin. Op pad gaan we ook. Naar de kinderboerderij of naar de markt in het winkelcentrum.

Alles is leerzaam, fijn én spannend. Samen dingen doen en ontdekken, daar je leer van. Kom dus snel kijken op kinderdagverblijf De Bongerd!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

23 maart 2023

Nieuwe bolderkar!

Sinds afgelopen week hebben wij een bolderkar. Hier hebben we afgelopen week al veel gebruik van kunnen maken. We hebben een fijne wandeling gemaakt en we zijn al naar de markt geweest!

16 maart 2021

Lekker een flesje! Wat kun je hier van genieten!

11 februari 2021

Ontdekken met sneeuw kan ook binnen. Met de handen, lepels en bakjes! Ontdekken is een feestje!

Een team van enthousiaste medewerkers

Irene

pedagogisch medewerker

Heleen

pedagogisch medewerker

Ellen Roos

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf Apeldoorn 2023

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,69
41 weken € 10,60
Flexibele opvang (op een select aantal locaties) € 10,72
Incidentele opvang € 10,72
Maaltijd (op een select aantal locaties) € 3,83

Blog & magazines