Kinderdagverblijf de Bongerd - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf de Bongerd

Klein in omvang, groot in plezier. Op kinderdagverblijf De Bongerd is het goed toeven. Onze locatie in Basisschool de Bongerd, in de kindvriendelijke wijk De Maten, is huiselijk en bovenal heel gezellig. Een fijne plek dus om met elkaar de wereld te verkennen.

Openingstijden

Maandag 07.30 - 18.15 uur
Dinsdag 07.30 - 18.15 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 07.30 - 18.15 uur
Vrijdag Gesloten

Contactgegevens

Muntersdonk 13
7326 BD, Apeldoorn

Op deze locatie vind je ook:

Kleine stappen, grote ontdekkingen

Op verkenning en ontdekking, dat doen we hier elke dag. En als het even kan: samen. Want door veel samen te doen, leer je ook veel van elkaar. We zijn dan wel kleinschalig met één groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar, we zitten óók in een basisschool. En dat heeft z’n voordelen. Er is goed en nauw contact met de school en we werken met dezelfde thema’s als de kleuterklassen. Leuk en leerzaam dus. En we draaien af en toe mee met groep 1/2. Dat is ook nog eens een goede voorbereiding op wat er straks komen gaat. Een kleine stap dus als je straks vier jaar én groot bent.

Samen dingen doen en ontdekken

We hebben aandacht voor samen én voor ieder kind. Samen spelen vinden we leuk en belangrijk, net als zelfstandigheid, creativiteit en nieuwsgierigheid. Dat mag allemaal in eigen tempo. Je eigen weg vinden, daar gaat het om. Dat kan binnen in ons lokaal of in het speellokaal en het kan buiten. Want daar zijn we ook graag. Kastelen bouwen in de zandbak en zorgen voor de groenten in onze moestuin. Op pad gaan we ook. Naar de kinderboerderij of naar de markt in het winkelcentrum.

Alles is leerzaam, fijn én spannend. Samen dingen doen en ontdekken, daar je leer van. Kom dus snel kijken op kinderdagverblijf De Bongerd!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

13 mei 2024

Lekker in de zandbak!

Met de graafmachines in de zandbak! We kunnen weer extra genieten met mooie weer!

12 april 2024

Naar de kinderboerderij!

Het was zo lekker weer dat we deze ochtend naar de kinderboerderij zijn geweest!

26 maart 2024

Meespelen in de kleutersklas

We gaan nu elke dinsdag én donderdag samen met de kleuters spelen!

Een team van enthousiaste medewerkers

Elif

pedagogisch medewerker

Sylvia

pedagogisch medewerker

Ellen Roos

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Opvang Uurtarief
52 weken € 11,00
41 weken € 12,03
Flexibele opvang (alleen na overleg met Klantadvies) € 12,17
Extra opvang op factuur € 12,17
Maaltijd (op een select aantal locaties) € 3,97

Blogs & magazines