Buitenschoolse opvang de Vecht - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang de Vecht

De kinderwereld is groot. Op bso De Vecht maken we die wereld samen nóg groter. We hebben hier dan ook de ruimte, want we zitten in één gebouw met Brede School Antonius. Dat betekent dus ook nog eens veel beweging én gezelligheid.

Openingstijden

Maandag 14.00 - 18.15 uur
Dinsdag 14.00 - 18.15 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 14.00 - 18.15 uur
Vrijdag Gesloten

Samen maakt alles leuker

Stap binnen in bso De Vecht, jij bent welkom! Sterker nog, we kijken naar je uit. Met z’n allen; onze pedagogisch medewerkers en alle andere kinderen die hier ook zo graag zijn. We houden van samen doen en samen plezier maken, want samen maakt alles leuker. Zoals knutselen bijvoorbeeld, gezellig rond de grote tafel. We kletsen ondertussen wat af. En we luisteren naar elkaars verhalen, daar leren we tussendoor ook nog van.

De wereld buiten, daar valt ook heel wat te leven. Rond onze bso hebben we een grote speelplaats. Potje voetbal? Dat kan hier, we hebben zelfs een panna-veld! Even rennen, vliegen en ravotten? Ga je gang! Of neem je liever de bomen en planten onder de loep? Er is hier heel wat groen, dus wij zeggen: doen! En natuurlijk, je mag hier met je knieën in de modder – extra leuk! Heb je andere leuke ideeën? Vertel ze maar, want wij luisteren ernaar. Onze bso is jouw wereld.

Zo doen we dat!
We bedenken trouwens zelf ook de leukste activiteiten, we organiseren van alles. Vaak ook met mensen van buitenaf. Een workshop, bootcamp of 3D verven. Allemaal spannend en leuk. Leerzaam, dat ook! En gaat het allemaal even te snel, dan helpen we elkaar. De oudsten helpen de jongsten, zo doen we dat.

Je leest het, op bso De Vecht is het fijn om te zijn. Kom je gauw eens kijken en kennismaken?

Een team van enthousiaste medewerkers

Bianca

pedagogisch medewerker

Manja

manager

Esther

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Opvang Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines