Buitenschoolse opvang Geert Grooteweg - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Geert Grooteweg

Ieder kind is uniek. Daarom staat in onze kleinschalige bso aandacht voor het kind voorop. Die krijgen ze dan ook volop van onze vaste leidsters en pedagogisch medewerker. Want wat we doen, doen we goed. En vooral samen. Gezelligheid en plezier, dat is immers waar het om gaat. Wist je dat we ook veel samenwerken met de Florens Radewijnsschool? Dat is pas leuk!

Openingstijden

Maandag 15.15 - 18.15 uur
Dinsdag 15.15 - 18.15 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 15.15 - 18.15 uur
Vrijdag Gesloten
Margedag 07.30 - 18.15 uur

Contactgegevens

Geert Grooteweg 21
8015 PM , Zwolle

Op deze locatie vind je ook:

Moddervoeten en knutselhandjes

We stemmen alles zoveel mogelijk af op wat de kinderen willen. En op wat ze kunnen. Het liefst zijn we één grote groep, maar we splitsen ook wel eens. Zo spelen leeftijdgenootjes af en toe met elkaar en dat is ook fijn, want niet iedereen loopt even hard. Wanneer we naar de speeltuin gaan bijvoorbeeld, of naar de kinderboerderij. Dieren voeren en verzorgen is altijd leuk! We zijn sowieso graag in de buitenlucht en in de natuur. Ook als het regent, want daarvoor hebben overalls. Vies worden, geen probleem. Wordt het té nat, dan is binnen net zo fijn. In de bouwhoek of poppenhoek, of met een boekje neerploffen in een zitzak. Actief kan ook, want we hebben workshops, spelen toneel of rennen over een parcours in de gymzaal.

Zo zijn we altijd bezig. Buiten en binnen, samen of eventjes lekker rustig in je eentje. We hebben alles in huis om te vullen en weken rond te maken. Vervelen? Nooit!

Op woensdagmiddag is er speciaal voor alle bso kinderen een voetbaltraining bij Windesheim in Zwolle. Deze kinderen kunnen hier gratis aan deelnemen. De voetbaltraining is elke woensdagmiddag van 16.00 uur – 16.45 uur.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

22 maart 2023

Let it snow, let it snow, let it snow… ⛄️❄️

Afgelopen dinsdag hebben wij een super “coole” workshop gevolgd bij Lydia. Iedereen heeft zijn/haar eigen sneeuwpop in elkaar geknutseld van foamklei. En wat zijn ze leuk geworden! 😎🤩

25 maart 2022

Bloemen gieter maken

Hoe leuk van een melkpan je eigen gieter maken. Je eigen fantasie gebruiken en met de prikpen gaatjes prikken in de dop

15 maart 2022

Zaadjes planten

Wat is er leuker dan zaadjes planten en de wortels te zien groeien. Verschillende ontwikkelingsgebieden worden gestimuleerd tijdens deze activiteit met open eind materiaal.

Een team van enthousiaste medewerkers

Sandra

manager

Rebecca

pedagogisch medewerker

Suzanne

pedagogisch medewerker

Marjolein

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk 2024

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Flexibele opvang (alleen na overleg met Klantadvies) € 10,59
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines