Kinderdagverblijf Geert Grooteweg

Praktisch in de stad en heerlijk in het groen. Op onze locatie speelt de natuur een hoofdrol. We zijn buiten wanneer het kan en genieten van alles wat de natuur zo spannend en bijzonder maakt. Met de groene buitenspeelplaats rondom de Florens Radewijnsschool waarin wij zitten doen we dat elke dag.

Openingstijden

Maandag 07.30 - 18.15 uur
Dinsdag 07.30 - 18.15 uur
Woensdag 07.30 - 18.15 uur
Donderdag 07.30 - 18.15 uur
Vrijdag 07.30 - 18.15 uur
Op de woensdag- en vrijdagmiddag worden de bso- en kinderdagverblijfgroep van deze locatie samengevoegd.

Contactgegevens

Geert Grooteweg 23
8015 PM, Zwolle

Op deze locatie vind je ook:

Verkennen en ontdekken

Op verkenning en ontdekking in de buitenlucht, welk kind wil dat nou niet? Zij voelen zich zeker thuis in de groenrijke omgeving van onze opvang. Het bos en de dierenweide liggen op steenworp afstand en in de naastgelegen zorgboerderij zijn kinderen snel bevriend met de leukste viervoeters. Zo is alles dichtbij, en dat past mooi bij onze kleinschaligheid. Vanuit dat idee werken we veel samen met de school en laten we kinderen regelmatig samen spelen. Tijdens Sportdag, de Kinderboekenweek en de feestdagen in het jaar maken we het samen extra gezellig.

Zo spelen de oudste peuters met de kleuters en leren alle kinderen van elkaar. Dat is goed voor de ontwikkeling en fijn voor de gezelligheid. Samen het beste voor je kind.

Een team van enthousiaste medewerkers

Petra Brouwer

pedagogisch medewerker

Sandra von Michaelis

pedagogisch medewerker

Evelien Matton

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf Zwolle, Noord en Harderwijk 2021

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,03
41 weken € 9,95
Flexibele opvang (op een select aantal locaties) € 10,21
Incidentele opvang € 10,21

Blog & magazines